Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
millet herhangi bir pozisyona elindekinden kalitelisini alır, daha sonra da elindekini yollar. bizimkiler ise eldekini yolladıktan sonra transfer yapmaya çalışıyor. eteri gider beteri gelir hesabı son dakikada yapılan transferden hiçbir fayda olmamıştır bugüne kadar bugünden sonra da olmaz. eskiden yapılanlardan hiç ders çıkarmamışız, koskoca kulüp amatörce yönetiliyor

selçuk podolski chedou çine gitse
tüm parayı orta sahaya yatırırım
o derece çift yönlü orta saha açlığım var

Jonathan Calleri fm efsanesidir. Bir nevi Luciano Vietto'dur. Ama gerçekte hiç izlemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nazif'i dinledim, cok iyi oyuncular alacagiz diye bir laf etmedi. Sosyal medyada bilincli sözleri degistiriliyor.

Calleri'nin sözleşmesi bu yaz bitecek , surekli kiralanan bir oyuncu konumunda.Eğer almak istersek 2-3 e bırakırlar o yüzden olabilecek bir transfer ancak katkı verir mi bize ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ooooo Robin van pööööörsi bize gelsin bizde basarili olur

Valla geçen devre arasıda bizi uyutmak için
Calleri&Boufal isimleri bir ortaya atılmıştı

Yine öyle birşeydir büyük ihtimalle

Jonathan-Calleri-398886.jpg

Geldi mi?

Sergenin yozgatlı olduğu gercegi ile şuan yüzleşmiş bulunuyorum. Çok talihsiz bir durum

Hayirdir Yozgat Ermenistanin Israilin bi ili mi ? Ha Yozgat ha Hakkari ha Aydin, Yozgatlilarla alip veremediginiz ne var? Ataturk bile ilk ve tek 'yigidin harman oldugu yer' sozunu Yozgatlilar icin soylemis... Sonradan Sivas mivas atlamis tabi ama tarihte bu var...

Hayirdir Yozgat Ermenistanin Israilin bi ili mi ? Ha Yozgat ha Hakkari ha Aydin, Yozgatlilarla alip veremediginiz ne var? Ataturk bile ilk ve tek 'yigidin harman oldugu yer' sozunu Yozgatlilar icin soylemis... Sonradan Sivas mivas atlamis tabi ama tarihte bu var...

Yozgat davasini bende anlamadim:) bende misal Yozgatliyim ne var bunda

Yozgat davasini bende anlamadim:) bende misal Yozgatliyim ne var bunda

Valla Antu da bitane firildak Yozgatli var, o yuzdenmi diyorum kendi kendime ama buradaki ile ne alakasi var yani. Baska birseyde aklima gelmiyor... Belliki bi kuyruk acisi var ama hayirlisi bakalim...

Bu arada Yerkoylumusun rdas?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt