Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Calleri kalitesi olan bir adam ama bekleneni veremiyor genede gelsin isterim

Hırçın, hırslı, agresif latin bir forveti isterim elbette.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Hayirdir Yozgat Ermenistanin Israilin bi ili mi ? Ha Yozgat ha Hakkari ha Aydin, Yozgatlilarla alip veremediginiz ne var? Ataturk bile ilk ve tek 'yigidin harman oldugu yer' sozunu Yozgatlilar icin soylemis... Sonradan Sivas mivas atlamis tabi ama tarihte bu var...

Ben Yozgatliyim da konuyu anlamadim :D

Erene kalmaktan korkuyorum ama callerinin tekniği iyi fm de estiriyordu bizde bence iş yapar

Valla ne yalan soyleyim, bende korkuyorum... InsaAllah oyle birsey olmaz ama bi dunya yildizindan bahsetti mr.99%
Haa inandinmi diye sorarsan, hayir inanmadim ama bi umut iste :hat:

Aderlan Santos ismi geçiyor stopere. Umarım yalandır. Chedjou'dan hallice bir stoper.

Forumda ne çok yozgatlı varmış arkadas :)

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayirdir Yozgat Ermenistanin Israilin bi ili mi ? Ha Yozgat ha Hakkari ha Aydin, Yozgatlilarla alip veremediginiz ne var? Ataturk bile ilk ve tek 'yigidin harman oldugu yer' sozunu Yozgatlilar icin soylemis... Sonradan Sivas mivas atlamis tabi ama tarihte bu var...
gece sokakta Yozgatlı olmayanı dövüyolarmış

Belki poldiden daha etkili,yani güclü ,dinamik genc bir forvet alabiliriz ama daha kalitelisini asla alamayiz devre arasinda

Neyse arkadaslar sohbetinize doyum olmuyor da ben benim Kraliceyi az gezdireyim, sabahtan beri beni cagriyor :hat:

Bein sportsda son dk olarak hamsispor rodallega ile anlaştı diyor altyazı olarak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt