Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink boyle dusunuyor galiba:

Forvet: Podolski ve Eren
Sol Kanat: Bruma ve Yasin
Sag Kanat: Rodrigues ve Sinan

Riekerink bir kukla olduğuna göre ne düşündüğü umrumda değil ve eğer senin yazdığın gibi düşünüyorsa teknik direktörlükten zerre kadar anlamadığını bir kez daha ortaya koymuş olur.

Podolski ve Eren. İkisinden biri sakatlanırsa yedekte forvetimiz kalmayacak. İkisi de birden sakatlanırsa bırak yedeği, oynatacak forvetimiz kalmayacak. Şampiyonluk mücadelesi veren her takımın en az 3 forveti olmak zorunda. Başakşehir'in bile 3 forveti var.

Trabzon bile bizden daha iyi transfer yapiyor

Moussa dembele ve emre mor'u elinden Kaciran bir yönetim var

Riekerink bir kukla olduğuna göre ne düşündüğü umrumda değil ve eğer senin yazdığın gibi düşünüyorsa teknik direktörlükten zerre kadar anlamadığını bir kez daha ortaya koymuş olur.

Podolski ve Eren. İkisinden biri sakatlanırsa yedekte forvetimiz kalmayacak. İkisi de birden sakatlanırsa bırak yedeği, oynatacak forvetimiz kalmayacak. Şampiyonluk mücadelesi veren her takımın en az 3 forveti olmak zorunda. Başakşehir'in bile 3 forveti var.

Malesef boyle dusunuyor

Podolski son maclarda forvet oynadi, eren yedek

Benim anlamadığım forvet transferi için neden Podolski'nin gitmesini bekliyorlar? Podolski kalsa bile bir santrafora ihtiyacımız var. Çünkü...

1. Podolski santrafor değil. Daha çok ikinci forvet gibi oynuyor.
2. Bazen Podolski, Eren ile aynı anda sahada oluyor, sonradan oyuna girebilecek, girdiğinde katkı sağlayacak bir oyuncu lazım.
3. Hem Podolski, hem Eren sakatlanmaya müsait oyuncular. Şampiyonluk yolunda artık en kritik döneme giriyoruz. Bunlar sakatlansa Berk İsmail, Volkan Pala
'yla mı gol atacağız?!

Hayir gerek yok.

Eren Derdiyok'u yedek yapacak;

kaliteli,topa atom bombasi muamelesi yapmayan hareketli bir golcü lazim.

Ayrica hücümda hic katki yapmayan Josue ve Sinan sadece ismen var. Sightorsson gitti.

Kalanlar: Eren, Podolski, Sneijder, Bruma, Yasin.

Su durumda bile en az 3 hücum oyuncusu gerekliyken Yasin ve Podolski'nin gitmesi gündemde.

bu yönetimin cidden ne yaptigini anlamak güc

sag bek stoper sag kanat ve forvet gerekli

ismi gecenler isvec liginden dandik bir adam
brezilyadan taninmamis bir stoper ve ahmet calik
sag bek hic yok haberlerde
sag kanat icin sol kanat gary rodrigues diye bir kap verdeli.

kisacasi bu yönetimden 1 HALT OLMAZZZ!

bunları alsan bile defansif ortasaha eksikliği başımızı ağrıtabilir o bölgeye bir isim bile geçmiyo

Orta saha icin henuz bir isim yazilmadi tuhaf

Gidenler

Sigtorson
Hamit
Emrah
Salih
Ontivero
Jem

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaç milyon yavro maaş bütçesi oluşturduk arkadaşlar ?
Şöyle hesabı kuvvetli bir arkadaş izah etsin..

Galatasaray Sportif AŞ' deki son durum.Durum pek iç açıcı değil.

C1f52ciXcAQDSgM.jpg

Fm oynuyorum zannettim bu ne lan

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besiktas mitrovic'e nasil 4.2m verdi

O parayla daha iyi, isimi olan stoper alirsin

Bu bilanço borçlarını 3 ayda öder bu 30 milyon taraftar bunun farkında mı Galatasaraylı embesil yöneticiler..
Ama yok biz liseli değiliz hatta onlara göre biz Galatasaraylı değiliz gaza geliyorum ya sinirleniyorum..
Bir taraftar ile kulüp bu kadar uzak olur birbirine çok komik çok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt