bencede preciado
oha preciado haberleri çıkmış keşke gelse be bu olmazsa Cevallos da olur farketmez ikisi de harika topçular
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bencede preciado
Riekerink boyle dusunuyor galiba:
Forvet: Podolski ve Eren
Sol Kanat: Bruma ve Yasin
Sag Kanat: Rodrigues ve Sinan
Riekerink bir kukla olduğuna göre ne düşündüğü umrumda değil ve eğer senin yazdığın gibi düşünüyorsa teknik direktörlükten zerre kadar anlamadığını bir kez daha ortaya koymuş olur.
Podolski ve Eren. İkisinden biri sakatlanırsa yedekte forvetimiz kalmayacak. İkisi de birden sakatlanırsa bırak yedeği, oynatacak forvetimiz kalmayacak. Şampiyonluk mücadelesi veren her takımın en az 3 forveti olmak zorunda. Başakşehir'in bile 3 forveti var.
Benim anlamadığım forvet transferi için neden Podolski'nin gitmesini bekliyorlar? Podolski kalsa bile bir santrafora ihtiyacımız var. Çünkü...
1. Podolski santrafor değil. Daha çok ikinci forvet gibi oynuyor.
2. Bazen Podolski, Eren ile aynı anda sahada oluyor, sonradan oyuna girebilecek, girdiğinde katkı sağlayacak bir oyuncu lazım.
3. Hem Podolski, hem Eren sakatlanmaya müsait oyuncular. Şampiyonluk yolunda artık en kritik döneme giriyoruz. Bunlar sakatlansa Berk İsmail, Volkan Pala'yla mı gol atacağız?!
bu yönetimin cidden ne yaptigini anlamak güc
sag bek stoper sag kanat ve forvet gerekli
ismi gecenler isvec liginden dandik bir adam
brezilyadan taninmamis bir stoper ve ahmet calik
sag bek hic yok haberlerde
sag kanat icin sol kanat gary rodrigues diye bir kap verdeli.
kisacasi bu yönetimden 1 HALT OLMAZZZ!
Muhasebeciyim, ben bile çözemedim bizim çapsızların işiniKaç milyon yavro maaş bütçesi oluşturduk arkadaşlar ?
Şöyle hesabı kuvvetli bir arkadaş izah etsin..