Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet kazgini kulübe sokmadan rahatlamayacak bunlar.

En azından 5 senede iki kere şampiyon olurduk. Sen dursun ile 5 sene boyunca ilk 3 e girmeye çalış.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Tüm parayı '83 doğumlu Yaya'ya harcayarak mi 2 kere şampiyon olmak istiyorsun renktaş

Birazda gülelim

Lombaerts'i kiralamak günü kurtarmalık hamle olur...Hugo'yu en kötü Telles gibi satabiliriz...yaş farkı önemli ölçü param olsa Hugo'yu alırım yoksa Lombaerts kötü hamle olmaz...eğer Lombaerts olursa belki sağ bekte alınır zor bir plan...Hugo'yu kiralasak satın alma opsiyonlu o zaman güzel olurdu

Garry Rodrigues'in eski hocası Tudor: "G.Saray onu transfer ederek çok iyi bir iş yaptı. Türkiye'de çok iş yapabilecek bir isim" (TRT Spor)

Igor Tudor: "Rodrigues çok iyi oyuncu, çok çalışmayı seven bir oyuncu. Sadece teknik, taktik olarak değil, karakter olarak da iyi oyuncu"

Igor Tudor dediyse bende ikna oldum

Hayırlı olsun inşallah katkı sağlar

Aşkın Ateş denen malı paylaşmayın onun yazdıklarını bende söyleyebilirdim size

Liginin en önemli oyuncularından biri , 25-26 yaşında.

Avrupaya gidemiyosun ülken son derece güvensiz görünüyor. İtibarlı oyuncu sayın 4-5 , teknik direktörün itibarsız , yönetimin aşırı eleştiriliyor.

Adam niye gelmek istesin fazla para da vermezsen? Düzeni var itibarı var.

Galatasaray markası da bi yere kadar. O dediğin maaş hesabı sistemi La Ligada falan.
O zaman 5 sene sonra bi riva daha satarsın borçlarin 1/4 ünü kapatmak için.

Geleceğimiz adına bu tür önlemler almak zorundayız.
Aldığımız oyuncu kendini kanıtlamamış ve yıldız potansiyeli de yok.

Performansa dayali sözleşme kabul etmeyen adam zaten iyi niyetli değildir işine yaramaz

SARI-KIRMIZI!

Brezilya ligini takip eden bi tip değilsen Neymara,Oscara da anlamsız derdin gitmeden önce :D

Adam şampiyon takımın stoperi 24 lü yaşlarda hem de , takımın en çok gol atan 5.ismi :)

Formda bir Sakho EPL'nin en sağlam 4-5 stoperinden birisiydi kesinlikle kıyas yapılamaz Hugo ile

Evet Hugo bizim takıma inşallah gelir çok istiyorum bende Semih&Hakan gibi adamlarla kıyaslanamaz derecede iyi ama Sakho abi bu ya :D

Ne zaman yapacak bunlar transferleri yahu.

Yarin en gec P'tesi Garry Istanbulda olacak... Gelecek hafta icinde de stoper aciklanir diye dusunuyorum... Hugo gelirse bence tutar diye dusunuyorum ama hava toplarinda nasil acaba, izleyen bilenler varsa biraz anlatsin nasil bi oyuncu oldugunu.... Videolardan tek hamleli stoper gibi duruyor, her topa kayarak mudahale ediyor... Bizdeki hakemler cok kart cikarir buna diye dusunuyorum (mudahalesi topa olsada malum bizim hakemler Liechtenstein - San marino duzeyinde)

689e5ace7006b3c682cc919ec1f159f3.jpg

Yine nereye konuşuyor bu

Kendi izlediğim futbolculardan en beğendiklerimden 11 yapıyım biraz keyfimiz yerine gelsin.

Muslera
Eboue Ujfalusi Servet Riera
Melo
Sneijder Lincoln
Keita Drogba Kewell

Vs

Baros Elmander
Podolski Arda Selçuk Bruma
Telles Emre Neill Sabri
Mondragon

Biraz zorlama ve karma oldu :D

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman 5 sene sonra bi riva daha satarsın borçlarin 1/4 ünü kapatmak için.

Geleceğimiz adına bu tür önlemler almak zorundayız.
Aldığımız oyuncu kendini kanıtlamamış ve yıldız potansiyeli de yok.

Performansa dayali sözleşme kabul etmeyen adam zaten iyi niyetli değildir işine yaramaz

SARI-KIRMIZI!

Hocam piyasa bu. Rodrigues kötü adam değil ama bu maliyetten daha ucuza alınacak Rodriguezden potansiyelli tiplerde var doğru ama

Bu adama verilen para piyasa için çok normal. Adam kötü değil hedef farklı olmalıydı onu anlatmaya çalışıyorum.

Ya bu kalitede gene tanınmadık daha ucuz adam alıcaksın ki vardır.
Ya da bu maliyete daha kaliteli.

Serdar taşçı;Türkiye den çok büyük bir takımdan daha teklif aldığını bundan dolayı trabzonun teklifini kabul etmediğini söylemiş.

Hapı yuttuk bir müzmin sakatta daha milyonlari saçacaklar.
Trabzon bu herife 2.3 milyon verdi kabul etmedi.
Bizim iş bilmezler kesin 2.5 teklif etmiştir.
Aksi halde bu adam çoktan trabzonun teklifini kabul etmişti.

Adam akıllı bi stoper bulamadilar

SARI-KIRMIZI!

Formda bir Sakho EPL'nin en sağlam 4-5 stoperinden birisiydi kesinlikle kıyas yapılamaz Hugo ile

Evet Hugo bizim takıma inşallah gelir çok istiyorum bende Semih&Hakan gibi adamlarla kıyaslanamaz derecede iyi ama Sakho abi bu ya :D

ne ürdüğü belirsiz Hugo
demişsin o yüzden dedim. Yoksa Sakho bence de futbol dünyasında stoperlerin Balotellisi :D

Serdar taşçı;Türkiye den çok büyük bir takımdan daha teklif aldığını bundan dolayı trabzonun teklifini kabul etmediğini söylemiş.

Hapı yuttuk bir müzmin sakatta daha milyonlari saçacaklar.
Trabzon bu herife 2.3 milyon verdi kabul etmedi.
Bizim iş bilmezler kesin 2.5 teklif etmiştir.
Aksi halde bu adam çoktan trabzonun teklifini kabul etmişti.

Adam akıllı bi stoper bulamadilar

SARI-KIRMIZI!

Gördügümde ben de korkmaya basladim bunu bize alirlar diye.

Kendi izlediğim futbolculardan en beğendiklerimden 11 yapıyım biraz keyfimiz yerine gelsin.

Muslera
Eboue Ujfalusi Servet Riera
Melo
Sneijder Lincoln
Keita Drogba Kewell

Vs

Baros Elmander
Podolski Arda Selçuk Bruma
Telles Emre Neill Sabri
Mondragon

Biraz zorlama ve karma oldu :D

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taffarel

Van Gobbel - Bulent - Popescu - Hakan Unsal

Tugay - Melo - Emre B

Hagi

Hakan Sukur - Drogba

Vs

Muslera

Fatih Akyel - Ujfa - Stumpf - Ergun P

Suat - Okan

Keita - Sneijder/Lincoln - Kewell

Jardel

:hat:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt