Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.855
- 12.844
- 1.948
Hava şartları uygun olursa yarın gelecekmiş garryKısa bir özet geçecek var mı, biraz uzak kaldım
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hava şartları uygun olursa yarın gelecekmiş garryKısa bir özet geçecek var mı, biraz uzak kaldım
Levent Ahmet Calik disinda yerli stoper alternatifimiz yok dedi yanlis hatirlamiyorsam. Sanmiyorum ya da inanmak istemiyorum Tasci olayina.
Guingamp ufak ya 10 bin kişilik bir şehir ben 20 km yerde yaşıyorum Guingamp a. 70-80km çevrelerde Rennes-Brest-Vannes-Lorient gibi takımlar var ama Guingamp farklı hepsinden.Guingamp nasil bi takim rdas? Hani biton oyuncu paylasildi simdi Guingamptan da merak ettim sana sorayim dedim... Yanilmiyorsam sen Fransadasin ?
İskandinav zenci alacaksın moda bu aralar.Her ne kadar son yıllarda Elmander dışında bize gelen İskandinavlar genelde tırt çıksa da, İskandinav oyunculardan şaşmamak lazım. Danimarka, İsveç, İzlanda, bu ülkeleri taramak lazım. Bu ülkelerin futbolcuları genelde çok disiplinli, yüksek iş ahlakına sahip, fizik gücü yüksek oyuncular. Ek olarak her ne kadar İskandinav ülkesi olmasa da Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Polonya gibi ülkelerden de makul fiyata kaliteli oyuncular bulabiliriz. Saydığım ülkelerden bonservisine en fazla 2 milyon euro vererek alabileceğimiz ve Ahmet Çalık'tan en az 2 gömlek üstün olan oyuncular bulmak mümkün.
İskandinav zenci alacaksın moda bu aralar.
Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk
Ofori de iyi diyorlar
Okechukwu Azubuike - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt monaco haberleri vardiOfori de iyi diyorlar
Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk
#Bilgi | Galatasaray Zenit'de forma giyen Stoper Nicolas Lombaerts ile Kiralık olarak anlaşmaya çok yakın.
nasıl bu adam renktaşlar izleyen bilen var mı?
20 gayme
Hala su Fransa pazarina girmememiz büyük skandal.
20 ise azmis20 gayme
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi