Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luan haberleri vardi bi ara oda marco'nun oyuncusu atlamisim

Levent Ahmet Calik disinda yerli stoper alternatifimiz yok dedi yanlis hatirlamiyorsam. Sanmiyorum ya da inanmak istemiyorum Tasci olayina.

Hayri'ye demistim bu Serdar zaten Alman. Yani kagit üstünde yabanci sayiliyor yeni statüye göre, daha önce Türkiye'de oynamadigi icin.

Guingamp nasil bi takim rdas? Hani biton oyuncu paylasildi simdi Guingamptan da merak ettim sana sorayim dedim... Yanilmiyorsam sen Fransadasin ?
Guingamp ufak ya 10 bin kişilik bir şehir ben 20 km yerde yaşıyorum Guingamp a. 70-80km çevrelerde Rennes-Brest-Vannes-Lorient gibi takımlar var ama Guingamp farklı hepsinden.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Her ne kadar son yıllarda Elmander dışında bize gelen İskandinavlar genelde tırt çıksa da, İskandinav oyunculardan şaşmamak lazım. Danimarka, İsveç, İzlanda, bu ülkeleri taramak lazım. Bu ülkelerin futbolcuları genelde çok disiplinli, yüksek iş ahlakına sahip, fizik gücü yüksek oyuncular. Ek olarak her ne kadar İskandinav ülkesi olmasa da Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Polonya gibi ülkelerden de makul fiyata kaliteli oyuncular bulabiliriz. Saydığım ülkelerden bonservisine en fazla 2 milyon euro vererek alabileceğimiz ve Ahmet Çalık'tan en az 2 gömlek üstün olan oyuncular bulmak mümkün.
İskandinav zenci alacaksın moda bu aralar.

Galatasarayın vazgeçtiği Tiote, Bursaspor'a imzalıyor

Gaziantepspor, Gremio'nun savunma oyuncusu Wallace Reis'i 1.5 yıllığına kiralıyor. (Globo Esporte)

Hala su Fransa pazarina girmememiz büyük skandal.

#Bilgi | Galatasaray Zenit'de forma giyen Stoper Nicolas Lombaerts ile Kiralık olarak anlaşmaya çok yakın.

nasıl bu adam renktaşlar izleyen bilen var mı?

Podolski kalsa keşke. Hiç istemiyor bir tarafım o adamın gitmesini.

Podolski kalıp Linnes ilk 11e girse. Garry Rodrigues ve Vitor Hugo transfer edilse çok mutlu olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt