Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte futboldan anlayan bir renktaşımŞu forumda genelde haberleri okuyorum ama ilk defa doğru bir tespit yapan bir kişiye rast geldim zenciden stoper olmaz adamlar tam bir el bombası İskandinav ülkelerden al getir Danimarka frederik sorensen var alexander scholz var stoper alacaksan mental açıdan oyundan kopmayacak bu zamana kadar zenci stoperler istisnalar hariç fizik ve hızlarıyla geldi ama artık futbol beyinle oynanıyor..
yok öle bi haber twitter uydurması
Doymuyor bu herifler reis yedikçe daha fazla istiyorlar. Utanmasalar 1 milyon euryoya verirlerde utaniyorlar sanrim
Podolski nasıl gider abi yaHaram zikkim olsun kursaklarinda kalsin pis heriflerin.
Podolski nasıl gider abi ya
Aynen öyle Can resmen sezon çöpe atıldı. Yıldızlar gönderilip vasıfsızlarla dolduruluyoruz getirdikleri hoca kontra atak oynatıyor resmen ufak takım oldukAz da olsa sampiyonluk hayalimiz vardi Poldi giderse o da biter. Yerine alacaklari adami düsünmek istemiyorum bile.
Hatta Eren yeter bize deyip adam bile almaz bunlar.
Beyler bizimkilerin beceriksiz olduğu zaten belli ama fazla uçmayalım. Podolski'yi 15, 20 milyondan aşağı satmayalım diyenler var.31 yaşında, en son 3 milyon euro gibi bir bedele transfer olmuş ve de Türkiye'de forma giyen hiçbir futbolcuya, ismi ne olursa olsun, o kadar para vermezler. Sonuçta bu adamlar para sıçmıyor. Bazı futbolcuları hunharca bir paraya transfer etmeleri, her oyuncu için o kadar verirler anlamına gelmez. Başımızda adam gibi bir yönetim olsa belki 10 milyona yakın bir bedele satmamız mümkündü. Ama düşünün, yöneticimiz çıkıp bence 10 milyona yakın para vermezler diyor, yani malın sahibi 10 milyon fazla diyorsa, alıcısı fazladan para verir mi?
Beyler bizimkilerin beceriksiz olduğu zaten belli ama fazla uçmayalım. Podolski'yi 15, 20 milyondan aşağı satmayalım diyenler var.31 yaşında, en son 3 milyon euro gibi bir bedele transfer olmuş ve de Türkiye'de forma giyen hiçbir futbolcuya, ismi ne olursa olsun, o kadar para vermezler. Sonuçta bu adamlar para sıçmıyor. Bazı futbolcuları hunharca bir paraya transfer etmeleri, her oyuncu için o kadar verirler anlamına gelmez. Başımızda adam gibi bir yönetim olsa belki 10 milyona yakın bir bedele satmamız mümkündü. Ama düşünün, yöneticimiz çıkıp bence 10 milyona yakın para vermezler diyor, yani malın sahibi 10 milyon fazla diyorsa, alıcısı fazladan para verir mi?
Aynen öyle Can resmen sezon çöpe atıldı. Yıldızlar gönderilip vasıfsızlarla dolduruluyoruz getirdikleri hoca kontra atak oynatıyor resmen ufak takım olduk