Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaşından kar ettik derler utanmadan şimdi yapıcağınız yöneticiliğe kayayım

Şu forumda genelde haberleri okuyorum ama ilk defa doğru bir tespit yapan bir kişiye rast geldim zenciden stoper olmaz adamlar tam bir el bombası İskandinav ülkelerden al getir Danimarka frederik sorensen var alexander scholz var stoper alacaksan mental açıdan oyundan kopmayacak bu zamana kadar zenci stoperler istisnalar hariç fizik ve hızlarıyla geldi ama artık futbol beyinle oynanıyor..
işte futboldan anlayan bir renktaşım

Bunlar Galatasaray Kulubune Sokulmuş Ajanlardır.

Galatasaray ı kısa sürede mahvettiler. Ey Çapsız Herifler. Düşün Bu Kulubun Yakasından !!!

Dünya şampiyonluğu olan Podolski,Burak kadar etmiyorsa,bu işte bir iş var demektir!!

Podolsky niye gidiyor abi ya 7 mio bile olsa oda az ve gereksiz sanki iyisini getirebileceksiniz bu saatten sonra tiksiniyorum hepinizden be

Brezilya'nın Lance gazetesi, Galatasaray'ın Vitor Hugo'nun haklarının yüzde 80'i için 5.5 milyon Euro'yu teklif ettiğini yazdı. Teklife ek olarak net olmayan bazı bonusların da olduğu iddia edildi

Tamam bu transfer de yatar yarın Nazif çıkar klüb oyuncunun tamamını satmak istemedi filan uydurur gider Ahmet'i alır.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Az da olsa sampiyonluk hayalimiz vardi Poldi giderse o da biter. Yerine alacaklari adami düsünmek istemiyorum bile.

Hatta Eren yeter bize deyip adam bile almaz bunlar.
Aynen öyle Can resmen sezon çöpe atıldı. Yıldızlar gönderilip vasıfsızlarla dolduruluyoruz getirdikleri hoca kontra atak oynatıyor resmen ufak takım olduk

Beyler bizimkilerin beceriksiz olduğu zaten belli ama fazla uçmayalım. Podolski'yi 15, 20 milyondan aşağı satmayalım diyenler var. :) 31 yaşında, en son 3 milyon euro gibi bir bedele transfer olmuş ve de Türkiye'de forma giyen hiçbir futbolcuya, ismi ne olursa olsun, o kadar para vermezler. Sonuçta bu adamlar para sıçmıyor. Bazı futbolcuları hunharca bir paraya transfer etmeleri, her oyuncu için o kadar verirler anlamına gelmez. Başımızda adam gibi bir yönetim olsa belki 10 milyona yakın bir bedele satmamız mümkündü. Ama düşünün, yöneticimiz çıkıp bence 10 milyona yakın para vermezler diyor, yani malın sahibi 10 milyon fazla diyorsa, alıcısı fazladan para verir mi?

Beyler bizimkilerin beceriksiz olduğu zaten belli ama fazla uçmayalım. Podolski'yi 15, 20 milyondan aşağı satmayalım diyenler var. :) 31 yaşında, en son 3 milyon euro gibi bir bedele transfer olmuş ve de Türkiye'de forma giyen hiçbir futbolcuya, ismi ne olursa olsun, o kadar para vermezler. Sonuçta bu adamlar para sıçmıyor. Bazı futbolcuları hunharca bir paraya transfer etmeleri, her oyuncu için o kadar verirler anlamına gelmez. Başımızda adam gibi bir yönetim olsa belki 10 milyona yakın bir bedele satmamız mümkündü. Ama düşünün, yöneticimiz çıkıp bence 10 milyona yakın para vermezler diyor, yani malın sahibi 10 milyon fazla diyorsa, alıcısı fazladan para verir mi?

8-10 gideri vardı her türlü,burak bile 7.5 civarı gitti 30 yaşında.

Podolski icin Avrupadan birisi 5 Milyon verse cok iyi hemen veririm.
Düsünmem bile.
Macta oyun icin hic katki vermemis bir adam. Bildigin kötü.

Tek sorun iste oran kötü. Ersan kaca gitti? Veya Burak kaca gitti Cine... Burda orantisizlik var.

Yoksa Podolskinin arkasindan aglayacak halim yok.

Ayrica Podolski sadece 5 Milyona gider Vitor Hugo Mugo Lugo hangi parayla gelcek bilmiyorum.

Yönetimin iş bilmez olduğu açık. Ancak Demba Ba=13, Ersan Gülüm=7m gerçeği varken böylesine kariyerli bir oyuncunun bir Ersan Adem Gülüm bile etmemesi saçmalık ötesi. 20 bence de abartı ama çok net 10m'e giderdi doğru pazarlama stratejisiyle.

Güray Vural > Kayseri

Trabzon Castillo'nun opsiyonunu kullanip tamamen satin almis 1 Milyon $ ödeyerek.

Aynen öyle Can resmen sezon çöpe atıldı. Yıldızlar gönderilip vasıfsızlarla dolduruluyoruz getirdikleri hoca kontra atak oynatıyor resmen ufak takım olduk

2-3 mac olasi puan kaybi olursa bunlar hocayi kovar daha beterini getirirler (benim favorim Ayhan Akman ne de olsa takimi ve ligi taniyor!!!) ve biz yine ilk 5 icin yarisiriz sezon sonuna kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt