Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry tam bir kapalı kutu. Gelip Bruma, Sneijder gibi oyuncularla beraber coşadabilir. Ya da tam tersi Hajrovic falan gibi sönük kalabilir. Yine söylüyorum. 3.5 milyon euro gibi bir paraya Garry'den çok daha yetenekli oyuncular bulabilirdik.

Garry'nin topsuz alan savunması iyi diyorlar izlemek lazım umarım çöp çıkmaz

Garry tam bir kapalı kutu. Gelip Bruma, Sneijder gibi oyuncularla beraber coşadabilir. Ya da tam tersi Hajrovic falan gibi sönük kalabilir. Yine söylüyorum. 3.5 milyon euro gibi bir paraya Garry'den çok daha yetenekli oyuncular bulabilirdik.
3-4 hafta ilk 11 başlar. Sonra yasini kesemez. (yasin affedilirse)

Sol Stoper - Vitor Hugo
Sag Stoper - Khacheridi, A.Calik (Büyük Ihtimal o olur)
Sag Bek - Sagna, Zabaleta, Ivanovic, Valencia, G.Johnson
Forvet - Torres
Alternatif - Sag Acik - Narsingh

Sözlesmeleri bitecek olan oyuncular bunlar.

Sag bek icin bircok alternatif var.

Atiyorum:

Bizim Yönetim bunu yapabilirmi? Bence yapamaz.:38573:

poldi gidince forvete kimi alacak bunlar acaba asıl onu merak ediyorum elimizde forvet kalmadı

Hamit Göztepe ile anlaştı diyorlar

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Vitor Hugo için Lucescu'nun takımı Zenit devreye girdi. (TASS)

1-Bizim defans göbeğinde 2 oyuncuda iyi değil. Oraya transfer yapilmiyor.

2- Bizim beklerde sorun var oraya transfer yapilmiyor

3- Bizim orta sahanin göbeği hantal. Tolga ciğerciyi saymazsak. 3 oyuncu var göbekte orayada tranasfer yapilmiyor

4- Bizim forvette bariz sorunumuz var orayada transfer yapilmiyor

5- Bizim en iyi olduğumuz bölgeye Genelde solda oynayayan ve bizim en iyi oyuncumuz olan Brumanin bölgesine ilk transfer yapiliyor

Levent çikip en iyi transferi yapmaya çalişiyoruz diyor. Sezon başi gördük transferlerini:DD

Bu arada Garry her ne kadar her iki kanatta da oynayabilse de, etkili olduğu taraf daha çok sol kanat. Ve oynadığı takımlarda da genelde solda görev yaptı. Sağ kanat için sol kanatta verimli olan bir oyuncu almak ayrı bir kafa olsa gerek.

1-Bizim defans göbeğinde 2 oyuncuda iyi değil. Oraya transfer yapilmiyor.

2- Bizim beklerde sorun var oraya transfer yapilmiyor

3- Bizim orta sahanin göbeği hantal. Tolga ciğerciyi saymazsak. 3 oyuncu var göbekte orayada tranasfer yapilmiyor

4- Bizim forvette bariz sorunumuz var orayada transfer yapilmiyor

5- Bizim en iyi olduğumuz bölgeye Genelde solda oynayayan ve bizim en iyi oyuncumuz olan Brumanin bölgesine ilk transfer yapiliyor

Levent çikip en iyi transferi yapmaya çalişiyoruz diyor. Sezon başi gördük transferlerini:DD

Narsing ve Marino mu neydi 2 tane sağ kanat ismi geçiyor. Garry , Bruma'nın yerine gelmişse şaşırmam.:red:
10m falan teklif gelirse satar bunlar.

Bu Garry olsa olsa Pino olur ki onu bile olsa yine iş yapar da şüpheliyim Carrusca'da çıkabilir.

Sevilla have approached Liverpool about signing Mamadou Sakho, according to Sky sources.

Liverpool will only let the centre back leave on a permanent deal and they value him at more than £20m.

Sevilla sakho'yu istiyor, liverpool da sakho'nun gidisi icin en az 20m pound istiyor yok daha neler

Bu Hugo sahiden iyiyse 3e 5e bakmadan alınmalı.İyi adam bulduğunda pazarlığı fazla uzatmayacaksın.Ucuz ve iyi adam istiyorsan Hırvat-Sırp-Polonya liglerinde yatıp kalkacaksın.

Garrynin iyi çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum, tek umudum sağ kanatta iyi oynaması

Garry Hollandaliymis ? ula ne adini ne saanini ne soyadini duydumm... hatta ve hatta arkadaslara sordum onlar bile tanimadi

galatasaray_antrenman_8_b4da5_800.jpg

Sağ kanata sol kanat oyuncusu almak da ancak Levent'in aklına gelebilirdi.

---------------Muslera---------
Sabri--Semih--Ahmet--Carole
Bruma--Tolga--Selçuk--Wesl
--------Eren--Jovetic---------

Garry Rodrigues hayırlı olsun. Pek tanıdığımız bir adam değil. Ama bir kanat oyuncusu için yeterli özelliklere sahip gibi görünüyor. Her ne kadar PAOK gibi bir takım da olsa maç oynama alışkanlığı ve form durumu iyi durumda. İstatiksel olarak da takımına katkı vermiş. Umarım Galatasaray'da oynamanın değerini bilir ve futbolunu daha fazla geliştirir. Her gelen oyuncu gibi ona da tüm desteğimizi vereceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt