Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sizin alacaginiz stoperin alacaginz forvetin.
ulan bangir bangir bariyor takim o pozisyonlara adam almasaniz bi cacik olmaz.
birde podolskiyi gönderin forvet almadan tam olsun.

Carole niye bu kadar beğeniliyor,Sabri-Semih-Hakanın yanında Carlos gibi olmasını beklemiyorum ama çok güven veren bir oyuncu değil hataya müsait ve dağınık olabiliyor ve hücumdada kısıtlı yani fiyatınca iyi ama totalde vasat bir oyuncu bana göre.
carole görev adamı ama eger 5 milyon euro deniliyor ve biz yollamıyorsak büyük kerizlik yapıyoruz demektir

Poldi satılırsa paranın çoğunu orta sahaya yatırmak lazım aslında.
Selçuk oynadığı sürece, 2 tane üst düzey stoper alsak bile sıkıntı yaşayacağız.

Bu Josueyi oynataninda alaninda Allah belasini versin,yasinden nefret ederim ama bu serefsizlerin hepsini cebinden cikarir

Alınması gereken çok topçular var

Sadece ilk 11e değil yedek topçular da şart

Suanki yedekler Bursa'da bile zor oynar

bu mactan sonra yönetim ne yapacak acaba ? hala hayal mi satacak bize yoksa transfer mi yapacak görecegiz

Transfer Liste degisti.

Sag bek,
2 Stoper,
1 Sol bek,
1 Sag acik,
2 Önlibero,
1 Sol Acik,
1 on numara,
1 Forvet.

Alt yapıdaki çocuklar halı saha kıvamında.

Sağından atıp solundan geçmeye çalışan mı dersin kaleciyle karşı karşıya pas atma imkanı varken bencillik bile yapamayan ne yaptığı belli olmayan korkudan topa vuramayan adamlar.

Futbol
Basketbol
Ve diğer branşlar
Hangisi iyi bilader
Kulüp 2 sene önceye kadar her yerde zirvedeydi düştük bataklığa

NKGSDVBS
TapaTalK

Her yil bilmem kac kisi geliyor kac kisi gidiyor ama bu takim bir kadem ilerlemiyor, neden mi? Gelen gideni aratiyor da ondan. Her yönetim ayni hatayi yapiyor, ucuz oyunu pesinde. ya allah askina gidin icabinda 8milyon bonserviz verin, oyuncuyada icabinda 2 milyon garanti ücret ama saglam birini alin. gidiyorlar 3 veya 4milyon bonserviz ödüyorlar sanki cok az para mis gibi, oyuncuya da eski kazandigi paranin 3 veya 4 kati ama sezon sonu bu kisiden kurtulmak icin dört takla atiyorlar. futboldan, oyuncudan anlamiyorsan cek elini transferden ama yok adamlarin ekmek teknesi orasi komisyon akiyor diye ne edü belirsiz oyunculari transfer ediyorlar, sonrada en büyük galatasarayli benim diye dolaniyor, hirsiz capsiz herifler sizi

Son düzenleme:
carole görev adamı ama eger 5 milyon euro deniliyor ve biz yollamıyorsak büyük kerizlik yapıyoruz demektir

İyi bir alternatif hatta ara sıra 11 de oynayacak bir oyuncu olduğunu düşünüyorum hayallerimdeki Galatasarayda tabiki,şuan rakibi bile yok satılması için 5 M € iyi bir fiyat olur.

Medipol Başakşehir, Newcastle'da kiralık oynayan Christian Atsu'yu Chelsea'den satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor. (Lig TV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt