Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan sas takimin basina gelmeli

Sezon sonuna kadar idare etmeli ve gelecek sezon Fatih Terim'in yardimcisi olmali

Aldım duyuma göre Garry Rodrigues'ın ayağında platin çıkmış. Veto tehlikesi var.

Aşçı ve malzeme kötü.
Aşçı = Riekerink
Malzeme = Oyuncu

Dünyanın en iyi aşçısı çürük domates, çürük soğan, küflenmiş sucukla vs lezzetli yemek yapamaz.

Elinde dünyanın en lezzetli domatesi, soğanı vs. Olsun en azından biraz tat alırsın. Kötü aşçı bile olsa.

Yani bize yeni teknik direktör gelse ne olcak gelmese ne olacak?

Bize malzeme yani oyuncu lazım.

Ne oldu herkes jor ile dursuna saydırmaya başlamış ne kaçırdım?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gerets gibi bir hoca olcak dikine hücum saiodolu kadroyla rekor puanla şampiyon olmuştuk iliç cihan haspolatlı orhan aklı kadro fenerde alex tuncay appiah aurelio anelka vardı onun için hocaya büyük iş düşüyor

Armando Ufarte (Jese'nin menejerlerinden biri): "Jese, PSG'de bir gelecek görmüyor."

Aşçı ve malzeme kötü.
Aşçı = Riekerink
Malzeme = Oyuncu

Dünyanın en iyi aşçısı çürük domates, çürük soğan, küflenmiş sucukla vs lezzetli yemek yapamaz.

Elinde dünyanın en lezzetli domatesi, soğanı vs. Olsun en azından biraz tat alırsın. Kötü aşçı bile olsa.

Yani bize yeni teknik direktör gelse ne olcak gelmese ne olacak?

Bize malzeme yani oyuncu lazım.

İyi olmayan aşçı aynı zamanda iyi malzemeden de anlamaz. Gider çürük domatesleri doldurur takıma. Ya da manavın çırağı eline ne getirirse onu pişirir.

İyi aşçı malzeme kötüyse o ymeeği yapmaya niyetlenmez efendice bekler. Ya da iyi malzeme ister.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakibi Krasnodar, 22 yaşındaki Ekvadorlu sol bek Cristian Ramirez ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.(Ajansspor)

Acilen takımın saraya çıkması gerek yoksa ilk 3 hayal.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Dursun Fifa dan hic bir ödül almadimi ?halbuki adam iyi caliyordu sagdan soldan, en azindan Fifa yilin komisiyoncu ödülünü beklerdim kendisine, ayip etmisler.

defans zaten çöp de oyunun iki yönünü oynayabilen tempolu bi 8 numara lazım en acilinden

macı izleyemedim özet gececek varmı ? en cok sövülenlerden başlayarak rica etsem

macı izleyemedim özet gececek varmı ? en cok sövülenlerden başlayarak rica etsem

en lesh sabri selcuk hakan eren
ilk gol batuhan kardesimizin hatasi (vede hakan)
josue bombos
sneijder ilk 10dk kasti de jong 15 fln
2. yari gencler oynadi kerem, bismail ve volkan birbirine benzediginden ayirt etmek zordu, birhan ve gokayda oynadi
bilhassa ilk yarida top kaptirinca donmeyen hali saha gorunumu gercekten insani delirtecek nitelikteydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt