Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes - Chedjou - Calik - Carole
Selcuk - DE jong
Garry - Sneijder - Bruma
Eren

Bunu gorunce kusacam, ama en iyisi boyle suan

221.jpg

Vay anasını fotoğrafa bakınca ağlayasım geldi :(

Ya forvete kimseyi alamıyorlarsa Guidettiyi falan kiralasınlar.

Garry 3 hafta antreman yapmamis renkdas hemen oynatirmi bilmiyorum.
Yasin cezali degilmi?

Ben de onu düşünerek baktım bir sitede cezalı gözükmüyordu ondan yazdım ama senin alıntıdan sonra transfermarkt'a baktım oraya göre cezalı. O zaman Sinan-Podolski'den biri başlar ikisi de sakatlıktan döndü zaten ikinci yarı biri çıkar diğeri girer. Normal şartlarda Garry de oynamazdı tabii antrenman eksiği konusunda haklısın ama başka adam kalmadı takımda.

Musleraaaaaaaa Allahım yine kurtardı!!!

o dönem sınır olmasa çok daha acayip bir takım oluştururduk. Para vardı ama kullanamıyorduk. TFF feneri kurtarıp bizi ateşe attı.

Gerçekten renktaşım bunların hepsi bilinçli yapılan şeyler

Galatasaray Ünal Başgan'la Cl'de yardırırken saçma sapan bunu engellemek için TFF&FB elinden gelen herşeyi yaptı cezalar verildi bu gibi 5 yabancı sınırı koydular filan

Şimdi Dursun yönetimi varken nasıl olsa transfer yapamıyorken yabancı serbest olsa ne olur be reis ?

Ben de onu düşünerek baktım bir sitede cezalı gözükmüyordu ondan yazdım ama senin alıntıdan sonra transfermarkt'a baktım oraya göre cezalı. O zaman Sinan-Podolski'den biri başlar ikisi de sakatlıktan döndü zaten ikinci yarı biri çıkar diğeri girer. Normal şartlarda Garry de oynamazdı tabii antrenman eksiği konusunda haklısın ama başka adam kalmadı takımda.

Riekerinkin yeni aciklamasina gore Yasin cezali yani kesin cezali.
Garry mecbur baslayabilir haklisin ama Josue - Podolski gibi bisey dusunebilir malesef.:(

Konya 11'i yüksek ihtimalle şöyle olur:

----------Muslera
Sabri Semih Hakan Carole
-------Selçuk Nigel
--Yasin Sneijder Garry
-----------Eren

Tuzla maçında gol atması sebebiyle Linnes'e de şans verebilir ama belli olmaz. Ahmet henüz imzayı atmadı, atsa da 1 günlük antrenmanla bu deplasmanda oynatmaz.

Yasin cezali. Josue oynar muhtemelen.

Ya da Sabri - Linnes ile sag taraf olusur gibi.

Yav arkadaş genç diye aldığınız adam 1 ay sonra 23 yaşına girecek

Milli takım stoper'i diye aldınız sadece 7 kere maça çıkabilmiş milli takımda onlarda AVUSTURYA-YUNANİSTAN-KARADAĞ gibi saçma ülkelerle hazırlık maçları

Boyu uzun mu ? değil
çok mu güçlü ? değil
Çok mu hızlı ? değil
Çok mu iyi müdaheleleri var ?
Çok mu iyi defans yapıyor?

Semih'den bile kötü oynar Ahmet ahada görürsünüz :(

Bunun üstüne Forvet'e Kweuke reyiz gelirse müthiş olur

Gerçekten renktaşım bunların hepsi bilinçli yapılan şeyler

Galatasaray Ünal Başgan'la Cl'de yardırırken saçma sapan bunu engellemek için TFF&FB elinden gelen herşeyi yaptı cezalar verildi bu gibi 5 yabancı sınırı koydular filan

Şimdi Dursun yönetimi varken nasıl olsa transfer yapamıyorken yabancı serbest olsa ne olur be reis ?

Ah ah.. Robbenler,Dimarialar,Naniler konuşuluyordu. Aysalı borç taktı diye suçluyorlar ama adam o sınırda yerli almak zorundaydı. Milli takıma giden isimleri aldı ama kalitelerinin yetersiz olduğu belliydi.

Şimdi bu sene şimdiden 20M'den fazla harcandı. Tarih er-geç doğruları gösterecek.

Varya mükemmel ötesi transferler yaptı yönetim :(

Yasin-Chedçı-Ahmet-Garry

Kesin şampiyonuz varya kesinn!!!!!!!!!!

Ah ah.. Robbenler,Dimarialar,Naniler konuşuluyordu. Aysalı borç taktı diye suçluyorlar ama adam o sınırda yerli almak zorundaydı. Milli takıma giden isimleri aldı ama kalitelerinin yetersiz olduğu belliydi.

Şimdi bu sene şimdiden 20M'den fazla harcandı. Tarih er-geç doğruları gösterecek.

Bak reis adam borç yaptıysada sportif başarıyı köküne kadar sağladı

Dursun geldiğinden beri borç 2 katına çıktı nerdeyse sportif başarı yok futbol yok transfer yok şampiyonluk yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt