Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Wolfswinkel geleceğine
Leonard Kweuke gelsin
Leonard Kweuke gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah ah.. Robbenler,Dimarialar,Naniler konuşuluyordu. Aysalı borç taktı diye suçluyorlar ama adam o sınırda yerli almak zorundaydı. Milli takıma giden isimleri aldı ama kalitelerinin yetersiz olduğu belliydi.
Şimdi bu sene şimdiden 20M'den fazla harcandı. Tarih er-geç doğruları gösterecek.
kevuykeee videosunu unutmadim halaRahmetli yerli sevici idi, Ahmet Çalık transferine çok sevinmiştir.
rip![]()
Ah ah.. Robbenler,Dimarialar,Naniler konuşuluyordu. Aysalı borç taktı diye suçluyorlar ama adam o sınırda yerli almak zorundaydı. Milli takıma giden isimleri aldı ama kalitelerinin yetersiz olduğu belliydi.
Şimdi bu sene şimdiden 20M'den fazla harcandı. Tarih er-geç doğruları gösterecek.
tamam da ayrilmasaydi o zaman ... ben mi dedim yonetimde is yapan 2-3 adam varken onlari degistirip candan ercetini al diye
sen mi dedin 2 sene sampiyon olup gruplardan cikan teknik direktorunle didis , problemleri cozeme diye
ben mi dedim yetkin varken planlarini hayata gecirmek yerine divan kurulunda 2-3 elestiri geldi diye (tabi ki gelecek herkese geliyor) istifa karari al diye
neden gitti o halde ? sanki yani polat gibi ibra edilmedi de gonderildi gibi dusunuluyor , adam kendi istifa etti gitti
Wolfswinkel geleceğine
Leonard Kweuke gelsin
Goal Türkiye @GoalTurkiye 8 dk.
yönetim işini tam bilmiyorum ama diğerlerini söyleyeyim. Fatih hoca kendisi gitmek istedi. Ağustos ayında 2 yıllık yeni sözleşme önermişlerdi ama o sene sonuna kadar milli takımı seçti.
1 ay 2 yeride yönetmeye çalıştı ama takım kötü gidince kovmak zorunda kaldı. Bana göre doğrusu yapıldı, sadece ayrılış şekli yanlıştı.
Neden istifa etti.. Çünkü; Riva ve Florya'yı şimdi ki gibi satmak istedi ama izin vermediler. Basketbol ve Futbol ayrı olsun dedi reddettiler. Şimdi ne kadar doğru yaptığı anlaşılıyor.
Tarık Salih ve Veysel gibi çöpleri mi almak zorundaydı
Yabancı sınırı varken de Ontivero Pandev ve Dzemaili gibi kaziklar alındı
Bu kulüp 2014den beri kötü yönetiliyor
Kisisel almani istemem ama hep bu forum dezenformasyonu altinda bu cumleleri sarf ediyorsunuz. Aysalin elinde aynen dursunun elinde olan yetkilerin tamami vardi , genel kurul iradesiyle alinan tum yetkilere sahipti , buna satis vs her sey dahildi
Projelerini divan kurullarindan birinde aciklarken gayet normal ve olmasi gerektigi gibi destek kadar cekinceler belirten uyeler oldu , cok seslilik bunu gerektirir
Bu elestirilerden sonra anlamsizca istifa karari aldi .. Yani neden istifa etti dendiginde , yetki verilmedi lafi kadar yanlis bir soz yok . Cunku yetkisi vardi ve divan kurulunda da bir oylama vs yoktu , sadece bir kac uye gayrimenkul as kararini sorguladi , ne var bunda , herkes desteklemek zorunda degil ki her karari
o dönem alındığında herkes bayram yapıyordu. Ayrıca; Evet zorundaydı çünkü en gözde yerliler bunlardı.
Dzemaili; O sene İsviçre ile DK banko 11 oyuncusuydu. Napoli'de baya oynayan bir isimdi. Pandev zaten bedava ve 1 senelik alınmıştı. Kariyeri belli. Tutmadı. Ontivero transferi skandal zaten.
Hepsini geç; 3 senede Aysal'ın yaptığı transferleri bak, Birde Dursun'un yaptıklarına. Üstelik sınır kalkmış, 4.yıldızı takmamızdan hemen sonra gelmişti. Aysal ise en rezil dönemde geldi.
kurutulamadik su heriften yarari yok birde sayesinde transferde yapamiyoruz.
git kurtulalim, gerci bu yönetim ozamanda yabanci stoper almaz alamaz.