Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Poldi'nin maaşıyla ugraşacaklarına selcuk denen vasıfsızı yollasınlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asıl problemin orta saha olduğunu belirten renkdaşlarım sonuna kadar haklı.Orta saha elzemdir, almayan haindir

ekici fena olmaz aslinda. chedjou ile takas, 1.5 civari maas. cunku ileri haftalarda orta sahada problem yasayabiliriz. selcuk cok kotu, tolga'nin durumu belli degil. ekici-de jong bir muddet goturur.

Sadece tek bi takviye yapılacaksa bu ortasahaya olmalıdır. Kadroya top sürebilen çift yönlü bi oyun kurucu katmamız durumunda takım oyunumuzun hem ofansif hem de defansif olumlu gelişeceğine inanıyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle katılıyorum.. Bu arada Tolga ne oldu, bilen var mı? Öldü mü bu adam? Ne zaman dönecek?

C2UH1PCWEAITi_q.jpg

:asd22:

ekici fena olmaz aslinda. chedjou ile takas, 1.5 civari maas. cunku ileri haftalarda orta sahada problem yasayabiliriz. selcuk cok kotu, tolga'nin durumu belli degil. ekici-de jong bir muddet goturur.
Ya ekici- selcuk olursa nolucak

LG-LS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekici'de Selcuk gibi karaktersiz bir oyuncu.Ayrıca ekici bence yeteneksizin önde gideni.Tolga'nın sakat olmayan versiyonu bi oyuncu yeterlidir bence

Herkes Eto'o diye tuttururken Wagner Love hiç kimsenin gündemine neden gelmedi hayret valla.

Ekici'de Selcuk gibi karaktersiz bir oyuncu.Ayrıca ekici bence yeteneksizin önde gideni.Tolga'nın sakat olmayan versiyonu bi oyuncu yeterlidir bence

bizim orta sahada ileri diagonal pas atacak topcu lazim, melo'nun attigi paslar gibi. ekici bu isi iyi yapiyor.

ayrica, formda bir ekici katki saglar. frikiklerde iyi, ayagina hakim. bence selcuk'un ilk sezonki performansini aliriz.

Herkes tabi ki çift yönlü oynayabilen bi oyuncu almamızı istiyor ben de istiyorum elbette.Ancak alınmayacaksa Selçuk illetinden kurtulmamız gerekiyor.Tolga-De Jong ikilisi Selçuk-De Jong ikilisinin yaptığı neyi yapamaz acaba.Hücuma top taşımaktan bahsedeceksek Selçuk varken de yapamıyoruz onu.En azından Tolga'nın savunma ve pres yönüyle birlikte takım savunmamızın direnci bi nebze artar.Bunu yapacak düşünecek teknik direktör lazım tabi ki Selçuk'u kesecek.

Stoper gelmezse kötü. Takımda bir tane güvenebileceğin stoper yok. Selçuk'u keseceklerse Mehmet Ekici de gelsin. Selçuk tahammül edilebilecek gibi değil artık. Santrafor da Podolski oynar artık sezon sonuna kadar..

Şu takıma sağlam bir stoper ve ön libero alsınlar sağ beke bile gerek kalmaz. Linnes o zaman çok daha iyi olacaktır hatta vazgeçilmez olacaktır. Stoper olarak Hugo ön libero Badou dehşet olur. Bide genç bir forvet al, Podolski de kalır. O zaman siz takımı görün.

Aynen yasin bile daha iyi ben dicektim de yerli sevinci ilan edilriiz şimdş diye demedim.

Şöyle ekleyelim renktaş Amrabat kaldığı sürece sürekli yedekten giren ve sadece ŞL maçlarında açık alanlarda faydalı olan bir görüntü çizdi zaten zarar edip sattık ama Yasin 14-15 Şampiyonluğunda ve bu yılın ilk yarısında faydalı oldu ve çoğu maçta Muslera ile ön plana çıktı kendisinin karakteri yetersiz ama faydalı tek yerli belkide bide Tolga var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt