- 26 Eylül 2012
- 122.926
- 73.861
- 5.208
Evet Drumpf mu neymiş soyadı, "amerikanlaşmış" sonra ve Trump olarak değişmiş.Vay be Trump un kökeni almanmış Heinz ketchup ile kuzenlermis
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Drumpf mu neymiş soyadı, "amerikanlaşmış" sonra ve Trump olarak değişmiş.Vay be Trump un kökeni almanmış Heinz ketchup ile kuzenlermis
Ndiaye almaya kalksak forumda Anadolu'dan oyuncu alıyoruz diye ortalık yıkılır.Ndiaye jong çok iyi bir ikili olabilirlerdi. Lakin bizim yönetim ilgilenmedi bile
Onu diyenin ALNINI KARIŞLARIM.Ndiaye almaya kalksak forumda Anadolu'dan oyuncu alıyoruz diye ortalık yıkılır.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi demezler belki lakin sene başında olsaydı yıkılırdi buralar emin olabilirsin.Onu diyenin ALNINI KARIŞLARIM.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbol cahili çok forumda. Normal yani.Şimdi demezler belki lakin sene başında olsaydı yıkılırdi buralar emin olabilirsin.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay be Trump un kökeni almanmış Heinz ketchup ile kuzenlermis
Wolfsburg ntepi 5 milyona almış
Demin Düsseldorf da kayboldum iyi mi. Telefonum şarjı da yoktu, eski usul sora sora buldum yolumu sonunda.
Bu arada Günaydın beyler, var mı bi gelisme yoksa hâlâ aynı yalanlar aynı oyalamalar mı?
Sakho zu Palace (daily star)