Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk'u satıp Mehmet Ekici'yi alacak kalibrede bir yönetimimiz var :(

Valla kusura bakmada selcuk gidecekse ben Chedjou - Ekici takasina tav im... Mehmet Ekici Selcuktan kotu oynayamaz.. Tamam belki super olmaz ama Selcuk oynayacagina o oynasin, En azindan yasi daha genc, olmadi 1 e 2 ye okutursun biryere. Selcugun uzerine para versen kimse istemez su haliyle :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla kusura bakmada selcuk gidecekse ben Chedjou - Ekici takasina tav im... Mehmet Ekici Selcuktan kotu oynayamaz.. Tamam belki super olmaz ama Selcuk oynayacagina o oynasin, En azindan yasi daha genc, olmadi 1 e 2 ye okutursun biryere. Selcugun uzerine para versen kimse istemez su haliyle :)

Ekici fenerde 10 numara giyecekmiş bize hiç lazım değil Musa Çağıran gelsin Osmanlıdan 10 kat iyi topçu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Musa evladımız bu sezon fena oynamıyor, ama bizim için yeterli mi bilmiyorum

Ali naci junior ne diyo bende engelli o vatandaş

Şöyle bi hışım ve heyecanla giriyorum acaba transfer haberi var mı diye.
Bana yine hasret bana yine hüsran

Bady ile 2,5 yıllığına anlaşan Gençlerbirliği, oyuncuya imzayı hastanede attırdı.

C2c5l5RWIAASuH7.jpg

Maicon geldi mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ali naci chedjou elde kaldıya getirmiş lafı ve yönetim orta saha almaya karar verdi demiş

andre castro hayırlı olsun

Çeptalk

Carole'ye Fransa'dan 4-5 kulüp talip ya devre arası ya sezon sonu gider ona göre plan yapmak lazım....7-8 civarına göndermek lazım talebi iyi değerlendirmeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt