Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık bizi umutlandıran transferler bekliyoruz gözümüz milyon euroluk yıldızlarda değil bruma tarzı gelecek vaadeden oyuncularda ben carole ü kim ne derse desin beğeniyorum linnesi de beğeniyorum sabri hata yapıcağına linnes yapsın selçuk hata yapıcağına ofori yapsın ama deneyelim

Aynen bende oyle dusunuyorum... Ismin hic onemi yok benim icin, genc olsun, basariya ac olsun yeter... Hem tutmazsa yine en az zararla satariz... Hem kendi aldigi ucrette pek fazla olmaz sanirim... En fazla 1.5 mil kapatirsin bu Ebelerini ezenin maasini :hat:

En az 1 transfer demisti (Ahmet Calik ve Rodrigues den sonra)

dogru hatırlıyorum ama şu an maaş için 2 milyonluk durum varmıs ched denen hıyarda gidecek 2 milyonda oradan acılırsa 4 milyonluk maas bütcesi acılır

ya muhabirler gerckten bilmediklernden sallıyorlar yada levent palavra sıkıyor

Ebeninki ofori nasil izliyen varmi

Sergen Zeren

Confused-Dog1-300x188.jpg

Valla rdas Caliga Serdar a verilen paralara bakiyorumda 5 bile verilir bu karaoglana... 11 ay ise 1 sezon kontrati kaldi demektir.. Dedigin gibi ucuza kapatabiliriz bence...

Not: Yasi kac bu elemanin @Bora Evgar?
Daha 21 yaşında tam bizlik Amartey çok istemiştim şu an leicester da oynuyo bunu da kaçırmayalım

Daha 21 yaşında tam bizlik Amartey çok istemiştim şu an leicester da oynuyo bunu da kaçırmayalım

Nigel de Jong ile super bi ikili olurlar bence... Biri genc, ac, savasci ve hizli oteki tecrubeli... Ujfa Semih gibi olur orta saha icin bence... Tolga da yedek olsun Selcuk sutlansin :hat:

Nigel de Jong ile super bi ikili olurlar bence... Biri genc, ac, savasci ve hizli oteki tecrubeli... Ujfa Semih gibi olur orta saha icin bence... Tolga da yedek olsun Selcuk sutlansin :hat:
benimde düşündüğüm bu sene sonu da stopera yönlendirici bir isim alırız ujfa tarzı forvete de sağlam bir adam aldıkmı çeyrek final hayırlı olsun :)

Bu takımda 8 numaralı şahsiyet oynadığı sürece savunma zaafımız devam edecek.en kral stoper gelse duran toplarda fln açığımızı kapatabilir ama aktif oyunda sıkıntılar devam edecektir.o yüzden 8 numarayı direk kesecek bir oyuncu gelmediği sürece transfer yapmanın manasız olacağını düşünüyorum.ama bu hamleyi yapabilecek td cesareti maalesef jor efendi de yok.

tapa

Türkiyeden adam alıcaksak badou ndiae den başkası yalan elazığdan adam alınmaz gibi dünkü maçta bile dikkatimi çekememiş :D

Oyuna sonradan girdi ama potansiyelli bir oyuncu, oyle yabana atilacak birisi degil bana gore. Ndiaye zaten cok pahali olur ama Traore mesela 1 milyon Euro civari eder en fazla.

Yine dediğim olay tekrarladı..
2-3 gün burada ofori ismi dolaştı ve kendine duyumcu denen mahlukatlar da hemen "ofori scout önerisi olarak gündemde" twit leriyle takipçi kasıyor:atess:

benimde düşündüğüm bu sene sonu da stopera yönlendirici bir isim alırız ujfa tarzı forvete de sağlam bir adam aldıkmı çeyrek final hayırlı olsun :)

O kadarda uzun boyle degil... Beklerimizde eksik... Hem Linnes hem Carole daha CL kivamina gelmediler bence, lig icin yeterliler ama CL de hosaf olurlar bence... Karsina Ronaldo - Bale - Messi - Neymar - Arda felan gibi oyuncular olacak... Belki 1 sezon Kolarov gibi bi oyuncunun arkasinda kalirlarsa bir iki tik yukseltirler performanslarini

Bu takımda 8 numaralı şahsiyet oynadığı sürece savunma zaafımız devam edecek.en kral stoper gelse duran toplarda fln açığımızı kapatabilir ama aktif oyunda sıkıntılar devam edecektir.o yüzden 8 numarayı direk kesecek bir oyuncu gelmediği sürece transfer yapmanın manasız olacağını düşünüyorum.ama bu hamleyi yapabilecek td cesareti maalesef jor efendi de yok.

tapa

Adam 8 numarayi kesti hatirlatirim... Media adamin ...... Bellemedigi kaldi, bizde sahip cikamadik ve 8 numara tekrar dondu 11... Yoksa cesareti var adamin, biz sahip cikmiyoruz (ilk baslardaki gibi) mesela Selcuk konusunda destekleseydik 11 i ruyasinda gorurdu bidaha (Tolga sakatlanana kadar).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt