Murat Keskin
Kırmızı Üye
- 17 Temmuz 2011
- 2.006
- 338
- 1.493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ailesi cekip gitmis, kendisi Galatasaray'dan memnun zaten ama karisi falan gitmis o yuzden o da buyuk ihtimalle gidecekmis.
poldi gitse bile adama helal olsun demek lazım tam alman disiplini ne idman kacırıyor ne mac cıkıyor sonuna kadar oynuyor
bizim yerlilere bakın birde ekici denen herif konsumatris gibi oldu kucaktan kucaga ne takımına faydası var ne kendine
Onu bilemem.
Nazifoğlu öyle diyor.
Garip işler dönüyor.
İkisinde de haklısın ama ben mesela hiç bir partiye sempati duymam, aklımın erdiği son 15-20 senede ki politikacıların da hiç birini şahsen beğenmiyorum. Tek istisna Erdoğanın ilk dönem Başbakanlığı görülebilir. Neyse burda daha fazla politikaya girmeyelim.Ben bir sebebini söyleyeyim, her seçim yurt dışı sandıklarından %90 AKP çıkması. Adamlar AKP'ye 1 milyon oy gönderiyor sonra ekonominin çöküşünü zevkle seyredip değeri yükselen euroları burda çatır çutur harcıyorlar.
Hadi ikincisini de söyleyeyim, Türk yoğunluğunun fazla olduğu Avrupa şehirlerine bir maç denk gelirse sahayı meşale manyağı yapıyorlar ve Avrupalılarda bu ne biçim takım bu ne biçim taraftar şeklinde olumsuz imaj yaratıyorlar.
Doğru ya koluna pazubandı takıp kendini takımın sahipleri sanan Arda ve Selçuk gibi terbiyesizler Almanya'dan gelmemilli takima yatisa gelen almanci meselesini konusalim
Doğru ya koluna pazubandı takıp kendini takımın sahipleri sanan Arda ve Selçuk gibi terbiyesizler Almanya'dan gelme
Peki o dolar avro yükseldikçe bilet fiyatları, Türkiye'de ki herşeyin fiyatı da yükseliyor yani sonuç olarak avronun yükselmesi hiç bir işimize yaramıyor bunu ne yapıcazAvro yükseldikce almancilarin izin parasi yükseliyor,onlar bes yildizli otelde viski yudumlarken siz köprüleri otobanlari ekmek arasi yapip yersiniz
ikisininde canı cehenneme benim sevdiğim kadar ikiside Galatasarayı sevmiyordur sevseler biri onun üzerinde takım kurulurken son dakika basıp gitmezdi gittikten sonra Galatasarayın teklifi komikti diye terbiyesizce laf etmezdi o kadar çok seviyormuş ki gelip altı ay oynamadı tek kuruş bile almasa ona koymazdı2 adet GS asigindan soz ederken dikkatli olmaya ozen gosterelim
Hangisi geliyor aklina?Maicon bildiğimiz Maicon mu? O halen daha oynuyor mu yav
İkisinde de haklısın ama ben mesela hiç bir partiye sempati duymam, aklımın erdiği son 15-20 senede ki politikacıların da hiç birini şahsen beğenmiyorum. Tek istisna Erdoğanın ilk dönem Başbakanlığı görülebilir. Neyse burda daha fazla politikaya girmeyelim.
Avrupa'da bir çok maça gittim ve hiç birinde taşkınlık yapmadım buna yanımda giden eşim dostum abim de dahil
Avrupa'da en azından sadece taşkınlık oluyor, Türkiye'de maçlarda adam bile yaralanıp öldürüldüğü oldu ve AKP'ye yüzde elli, sayısını tam hatırlamıyorum ama galiba yirmi milyonun üzerinde oy çıktı
Bu mantıkla hareket edip Türkiye'den bir tane adam çıkmıyor mu diyelim ne yapalım
Maicon bildiğimiz Maicon mu? O halen daha oynuyor mu yav