Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Maç eksiği bulunan ve Cezayir Milli Takımı'na davet edilen Sofiane Feghouli ise milli takımında yer almayacak.''

http://www.galatasaray.org/haber/futbol/9-futbolcumuza-milli-davet/36288
Kaç gündür ödüm bokuma karışıyordu valla gider de sakatlanırsa diye. Çok iyi oldu.

Milli takımlara ne kadar az oyuncu giderse o kadar iyi bizim için zaten rotasyon yapacak kadromuz yok.Allah muhafaza sakatlık olmasın inşallah. Boşverin otursunlar oturdukları yerde

feghouli ve arda kağıt üzerinde bu takıma 2 seviye atlatır AMA ardayı almak büyük risk yasin ve selçuk takımdayken hele risk daha da büyüyor

Takımı düşünen yönetici Arda'yı almaz. Bu kadar net konuşuyorum. Bu adamın daha gelmeden polemikleri tüm taraftarı ikiye bölmüş durumda. Şu güzelim ortamı bozmayın nolur.
Gitsin nerde oynarsa oynasın. Kaç senedir futbıl dışında herşey ile gündeme geldi, bir tane maçı yok şu diyeceğimiz.

En azindan kosuyorlar ne yaw

Pres var mücadele var hirs var pozisyon vermiyoruz 3 macta 10 gol attik

Daha ne olsun yep yeni takim zamanla daha da iyi olacak
Bu arkadaş için demiyorum ama şu performansta bazıları saf saf yorumlar yapıyor ya kesin başka takımlı diyorum onlara. Yeteneksiz mi dersin, kalitesiz mi dersin neler diyorlar . Bu takım 2 gol yemiş ve pozisyon vermiyor hatalar dışında insaf ya

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

selcuk dehlenirse arda olabilir ama selcuk varken ardanın gelmesi demek rus ruletinden farksız

Eğer Belhanda ve Badou saman alevi kıvamından çıkıp biraz daha devamlılığını üst seviye ye çıkarırlarsa vay o zaman rakiplerin haline ...

ÖZEL - Yasin Öztekin'den Gary Rodrigues'e: "Kusura bakma o pozisyonda seni görmedim. Hata benim. Senden ve tüm takımdan özür dilerim." https://twitter.com/futbolarena/status/901429446271520770/photo/1

abv asamoah
26505bd1024b00c5b93b82db2b28954d.jpg

Demismi Garry?

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt