Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda satılmadan hoca Banegayı aldırmaz o iş artık sadece Belhanda satışına bağlı.Sizin dediğiniz banega-belhanda-seri orta sahası da olmaz.Bu hafta gelişme olması için Diagne satışı lazım ama bir tane bile ciddi haber yok :D elde kalacak gibi

andre silva nasıl oluyorda 30 milyon euro ediyor acaba?
o zaman diagne 40 milyon euro. En azından 30 tana gol attı.

Birileri kendi kafalarinda urettikleri ve kimsenin soylemedigi seylere (terimi sevenler terimci digerleri gsliymis) kendileri cevap vererek masturbasyon yapiyor.

Biri cikiyor isim vermeden, muhattabinin kim oldugunu belli edecek bir sey yazmadan it, sam seytani vs diyor, hem komik hem de korkakca :)

Tartismayi bile beceremeyecek kadar tahammulsuz olanlar da ekran basinda kipkirmizi olan tipler sanirim.

Tartisamayacaksaniz, sadece kendi dusundugunuze onem veriyorsaniz, hakaret ederken isim vermeye bile cekinecek kadar korkaksaniz Forumda ne isiniz var?

Ayip yahu.

Bu kısma karşıyım bu korkaklıktan değil bir kere.. Forumda tonla dangalak varken ikili muhabbete girmek istemeyenlere hak veriyorum...
Geçen 1 tane anlama özürlü falcaoyu 7-8e alacaksak almayalım gibi bir postuma senin gibi angutlar yüzünden ereni izliyoruz dedi..Şimdi bu herif yüzyüze tanımadığı bir insana bu lafı söyleyebilir mi o dilini kıçına sokarlar adamın..

Senin belki tartışma üslubun doğru olabilir ama burada ciddi derecede saygı sıkıntısı oluyor demir sen de fark etmişsindir.. Şahsen ben de ikili tartışmalara çok girmemeye çalışıyorum iyi tanımadığım kişilerle..Buraya çoğumuz stres atarız kafa dağıtırız diye giriyoruz çoğu zaman tam tersi oluyor maalesef ..

Mesela karşı olduğun bir fikri 3 kişi savunuyor hepsini tek tek etiketleyip veya alıntılayıp tartışmaya kalksan iş uzayıp gidiyor bir yerde forumun da içine ediliyor bu da bir gerçek...

evet schnederlin josef için bekletiliyodur kesin ehehhehe

Falcao bonservissiz gelecek koca bir yalan.

Falcao icin belki bonservis ödemeyecegiz lakin o bonservis parasi menajerlerin cebine girecek. Eminim ki bu da 1m'dan fazla, hatta 2m'dan baslar bence.

Sürec uzadikca ve maliyetini düsündükce gittikce uzaklasiyorum bu transferden. Ama bizimkiler bunu alamazsa yine sacma sapan bir forvet alirlar diye korkuyorum.

Banega gelecekse pirlo gibi oynatamaz mıyız acaba?
Türkiye liginde işler de Avrupa’da soru işareti büyük takımlar elek eder gibi.

Falcao bonservissiz gelecek koca bir yalan.

Falcao icin belki bonservis ödemeyecegiz lakin o bonservis parasi menajerlerin cebine girecek. Eminim ki bu da 1m'dan fazla, hatta 2m'dan baslar bence.

Sürec uzadikca ve maliyetini düsündükce gittikce uzaklasiyorum bu transferden. Ama bizimkiler bunu alamazsa yine sacma sapan bir forvet alirlar diye korkuyorum.
Dediğine harfiyen katılıyorum.Süreç uzadıkça o heyecan kalmadı.Maaş+imza parası+menajer parası+bonservisi düşündükçe acabaya düşüyorum.Ama yönetimin Falcao ve Samattadan başka alternatifi olmadığına da eminim.Bizi Diagne gibi bir belaya bulaştıranlardan beklenir

Hile,transfer şikesi öte beri detaylarını bilmiyorum ama ederinden fazlaya satıldı mı? Satıldı.Fenerin bu paraya ihtiyacı vardı ve aldılar.Hileyse bizim de acilen Diagne satışını hileyle falan yapmamız lazım

Josef haberini yapan gazete dün haberi yalanlamış.Fred haberini yapmışlar.O kaynağa fazla inanmayın..

Onyekuru transferi geçen seneki Denayer sürecine benziyor herkes kesin 1 sene daha kiralarız falan diyordu adam pat Lyona gitti

andre silva nasıl oluyorda 30 milyon euro ediyor acaba?
o zaman diagne 40 milyon euro. En azından 30 tana gol attı.

o iş öyle olmuyor işte , modric bile reale giderken okadar para verilirmi diye yazmıştım burada ki selçuk inanın ilk sezonuydu bizde asist ve 10 gol üzeri yapmıştı ama görüldüğü gibi ikisi nerelere geldi .

1- portekizli olması
2- porto veya benfica çıkışlı olması
3-potansiyeli ve yaşının genç olması

Bu sene fb sampiyon olmak icin saha ici saha disi tüm olanaklarini kullanacaktir. Bizim de aynisini yapmamiz lazim.

Tff baskani fanatik fb'li oldu, MHK baskani degistirdiler, 2 hakem postalayip göz dagi verdiler. Sürekli manipülatif ve yalan transfer haberler yayiyorlar yaptiklari transferler ile ilgili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt