Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Aynen öyle. Monaco mal mi yoksa baska bir avantaji mi var?!Andre Silva 30 milyon edecek futbolcu değil.
Falcao'yu yollayip bu etkisiz elemani almak tam bir akil tutulmasi bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. Monaco mal mi yoksa baska bir avantaji mi var?!Andre Silva 30 milyon edecek futbolcu değil.
Birileri kendi kafalarinda urettikleri ve kimsenin soylemedigi seylere (terimi sevenler terimci digerleri gsliymis) kendileri cevap vererek masturbasyon yapiyor.
Biri cikiyor isim vermeden, muhattabinin kim oldugunu belli edecek bir sey yazmadan it, sam seytani vs diyor, hem komik hem de korkakca
Tartismayi bile beceremeyecek kadar tahammulsuz olanlar da ekran basinda kipkirmizi olan tipler sanirim.
Tartisamayacaksaniz, sadece kendi dusundugunuze onem veriyorsaniz, hakaret ederken isim vermeye bile cekinecek kadar korkaksaniz Forumda ne isiniz var?
Ayip yahu.
Her anlastigimizla imzalamis olsaydik batmistik acikcasi.
Ali parayi verip susturur bunlari da. Gazeteler de paraya bakar.Bild gazetesine gary transfer şikesini yollayacagim
Buyuk olay bu
Dediğine harfiyen katılıyorum.Süreç uzadıkça o heyecan kalmadı.Maaş+imza parası+menajer parası+bonservisi düşündükçe acabaya düşüyorum.Ama yönetimin Falcao ve Samattadan başka alternatifi olmadığına da eminim.Bizi Diagne gibi bir belaya bulaştıranlardan beklenirFalcao bonservissiz gelecek koca bir yalan.
Falcao icin belki bonservis ödemeyecegiz lakin o bonservis parasi menajerlerin cebine girecek. Eminim ki bu da 1m'dan fazla, hatta 2m'dan baslar bence.
Sürec uzadikca ve maliyetini düsündükce gittikce uzaklasiyorum bu transferden. Ama bizimkiler bunu alamazsa yine sacma sapan bir forvet alirlar diye korkuyorum.
Sergen yok mu duyum haber falan?evet schnederlin josef için bekletiliyodur kesin ehehhehe
Türkiye de takımlara sponsor olamaz. Çünkü ayrı gayrı muhabbeti olacak. O yüzden olmuyorlar.Aynen abi sadece takıldım paraya gelince bize karşı cimrileşiyor herkes.
Ali koça özel bişey bunlar hep böyle10 milyona transfer olup 4 milyon maaş alan adamı, 6 ay sonra 2 yıllığına bedava kiralayıp maaşının da yarısını verdiklerine inandırdılar koca camiayı.
Ali koç hepsini koyun yapmış.
Abi THY iyi hoş da işe alımlarda çok torpil dönüyor yaTürkiye de takımlara sponsor olamaz. Çünkü ayrı gayrı muhabbeti olacak. O yüzden olmuyorlar.
andre silva nasıl oluyorda 30 milyon euro ediyor acaba?
o zaman diagne 40 milyon euro. En azından 30 tana gol attı.