Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Monaco André Silva'yi aciklayacak sonra biz Falcao'yu aciklicaz. Haberler de hep o yönde zaten. Falcao, diger milli takim topculari gibi tatilde suan. Kamp sanirim 28 Temmuza kadar sürecek, yani Falcao ve diger oyuncular Istanbul'a gelirler Agustos'a dogru. Bu yüzden panige de gerek yok.Şuan biten bir transfer olsa direkt açıklanır oyuncuyu kampa getirirlerdi. Falcao halen tatilde nasıl bitti yazabiliyorsunuz ki şu zamanda. Diagne'nin satılması bekleniyor olayını da geçelim bu konuda her türlü gidecek zaten
Medyadakiler bişey bilmiyor sallıyor dedin, sen öyle dersen sana da burda derlermaliyetini bilsem zaten söylerim onu bilmiyorum ama falcaoyla anlastık monacoylada anlastık açıklanmamasının sebebi bana söylenen falcaonun monacoda gelecek sezondan kalma alacağı varmıs o alacak verecek işi için falcaonun menajeri ve monaco yetkilileri görüşme halinde o yuzden bekleniyor
Aha işte o alacak olayi sorunu tam 1 ay surecek sonra gene sessizlik çökecekmaliyetini bilsem zaten söylerim onu bilmiyorum ama falcaoyla anlastık monacoylada anlastık açıklanmamasının sebebi bana söylenen falcaonun monacoda gelecek sezondan kalma alacağı varmıs o alacak verecek işi için falcaonun menajeri ve monaco yetkilileri görüşme halinde o yuzden bekleniyor
yüzde 10 olsa gene iyi renktaş geçen sene bu aykut ince dallaması bizim için tam 120 isim ortaya atmış tutturduğu 3 mü ne düşün artık100 tane kirmizidan 10 tanesi zorla tutuyor.![]()
Gelecek sezondan mı kalmamaliyetini bilsem zaten söylerim onu bilmiyorum ama falcaoyla anlastık monacoylada anlastık açıklanmamasının sebebi bana söylenen falcaonun monacoda gelecek sezondan kalma alacağı varmıs o alacak verecek işi için falcaonun menajeri ve monaco yetkilileri görüşme halinde o yuzden bekleniyor
haklısında bunu yapan buranın moderatörü üstelik her zaman yapıyor ya dur bekle transfer açıklansın gelmezse kolpacı de bastan niye bos bos kücük aklınla laf sokma derdindesinYav he de geç. Niye bukadar uzerine aliyorsun herseyi. Dogruysan zaten cikar ortaya ve pasa pasa havani atarsin. Suan belki hakliyken haksiz duruma düşüyorsun. Ozgurunde meselesi ayni. Polemige giriyor.
Boyle yerlerde polemige girmeyeceksin ve duyumlarınla koyup gececeksin
maliyetini bilsem zaten söylerim onu bilmiyorum ama falcaoyla anlastık monacoylada anlastık açıklanmamasının sebebi bana söylenen falcaonun monacoda gelecek sezondan kalma alacağı varmıs o alacak verecek işi için falcaonun menajeri ve monaco yetkilileri görüşme halinde o yuzden bekleniyor
ya işte geçmiş diyecektim sen anla furkan korkmaza sinir oldum ondan yanlıs yazmısımGelecek sezondan mı kalma
Muhabbetlere bakıyoruz da Seri gibi bir piyango düşmezse bize onu kitleyecekler gibi duruyor.Kaynak?
Katiliyorum abi. Diagne giderse 1 gunde 3 tane KAP görebiliriz.Diagnenin hala gitmemis olmasi
Banega, falcao, samatta ve cuellarin hala gelmemis olmasi
Beni yaraliyor
Diagne gidince hepsi hazir ve anlasildi.
Haklisin furkan korkmaz sinir bozucu bir herifya işte geçmiş diyecektim sen anla furkan korkmaza sinir oldum ondan yanlıs yazmısım
Şöyle bir durum var. Adamlar Andre Silva'yi alsalarda almasalar da Falcao'yu herturlu yollayacaklar takımdan.(benim görüşüm) Ha bu biz oluruz başkası olur orasi Monaco'yu ilgilendirmiyor tabii,oyuncu nereyi isterse artık ki ben bu durumda bizi ciddi anlamda ön planda görüyorum eğer ki basında ki iddialar doğruysa.Bence Monaco André Silva'yi aciklayacak sonra biz Falcao'yu aciklicaz. Haberler de hep o yönde zaten. Falcao, diger milli takim topculari gibi tatilde suan. Kamp sanirim 28 Temmuza kadar sürecek, yani Falcao ve diger oyuncular Istanbul'a gelirler Agustos'a dogru. Bu yüzden panige de gerek yok.
Kardes kolpaci demiyorum ben sana ama bu duyum isini yapacaksan hikaye anlatmayacaksin yorum eklemeyeceksin ozgurun yaptigi gibi tek cumle edip susacaksin yok o teklif etti hoca karar vericek monacoyla gorusulcek bunlar hikaye foruma gireceksin bak aynen boyledevamlı kolpacı denilmesine evet sinir oluyorum önce gelecek dediğim futbolcu gelmesin he o zaman de kolpacı bilemedin de ama bastan sallıyor deme