Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre mor haberleri de banega gibi kesildi mesela. Burada da cuma gelecek şu zaman gelecek diyen arkadaşlar vardı. Perşembeye kadar bomboş geçer gündem sonra hafif bi hareketlenme belki olur

Şuan biten bir transfer olsa direkt açıklanır oyuncuyu kampa getirirlerdi. Falcao halen tatilde nasıl bitti yazabiliyorsunuz ki şu zamanda. Diagne'nin satılması bekleniyor olayını da geçelim bu konuda her türlü gidecek zaten
Bence Monaco André Silva'yi aciklayacak sonra biz Falcao'yu aciklicaz. Haberler de hep o yönde zaten. Falcao, diger milli takim topculari gibi tatilde suan. Kamp sanirim 28 Temmuza kadar sürecek, yani Falcao ve diger oyuncular Istanbul'a gelirler Agustos'a dogru. Bu yüzden panige de gerek yok.

maliyetini bilsem zaten söylerim onu bilmiyorum ama falcaoyla anlastık monacoylada anlastık açıklanmamasının sebebi bana söylenen falcaonun monacoda gelecek sezondan kalma alacağı varmıs o alacak verecek işi için falcaonun menajeri ve monaco yetkilileri görüşme halinde o yuzden bekleniyor
Medyadakiler bişey bilmiyor sallıyor dedin, sen öyle dersen sana da burda derler

maliyetini bilsem zaten söylerim onu bilmiyorum ama falcaoyla anlastık monacoylada anlastık açıklanmamasının sebebi bana söylenen falcaonun monacoda gelecek sezondan kalma alacağı varmıs o alacak verecek işi için falcaonun menajeri ve monaco yetkilileri görüşme halinde o yuzden bekleniyor
Aha işte o alacak olayi sorunu tam 1 ay surecek sonra gene sessizlik çökecek

Gelecek sezondan mı kalma

Yav he de geç. Niye bukadar uzerine aliyorsun herseyi. Dogruysan zaten cikar ortaya ve pasa pasa havani atarsin. Suan belki hakliyken haksiz duruma düşüyorsun. Ozgurunde meselesi ayni. Polemige giriyor.

Boyle yerlerde polemige girmeyeceksin ve duyumlarınla koyup gececeksin
haklısında bunu yapan buranın moderatörü üstelik her zaman yapıyor ya dur bekle transfer açıklansın gelmezse kolpacı de bastan niye bos bos kücük aklınla laf sokma derdindesin

En azından Çatnenin satılması bekleniyor demedin. Bu seninin klasik duyumcu bahanesi. Renk getirdin duyum alemine. Bu alemde bir seni tanırım bir de zülfo ağayı.

Yalan transfer haberi büyük günahlardan olsa aspor çalışanları müdüründen sekreterine kadar çarpılır taş olur o derece kolpacı bunlar.

André Silva'nın Monaco'yla anlaşmasından sonra Galatasaray, Radamel Falcao'yu transfer etmeye hazırlanıyor. (lequipe)

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Monaco André Silva'yi aciklayacak sonra biz Falcao'yu aciklicaz. Haberler de hep o yönde zaten. Falcao, diger milli takim topculari gibi tatilde suan. Kamp sanirim 28 Temmuza kadar sürecek, yani Falcao ve diger oyuncular Istanbul'a gelirler Agustos'a dogru. Bu yüzden panige de gerek yok.
Şöyle bir durum var. Adamlar Andre Silva'yi alsalarda almasalar da Falcao'yu herturlu yollayacaklar takımdan.(benim görüşüm) Ha bu biz oluruz başkası olur orasi Monaco'yu ilgilendirmiyor tabii,oyuncu nereyi isterse artık ki ben bu durumda bizi ciddi anlamda ön planda görüyorum eğer ki basında ki iddialar doğruysa.
Oyuncu Porto'yu seçerse Aboubakar gelir, onun dışında adı geçen Tigre'ye falan gitmez Falcao.

Samatta'yı listenin başına aldıysak eğer çok beklememiz gerekir bu transfer için; fiyatı indirmek amacıyla.

Bakalım hayırlısı.. şuan gidecek oyuncular üzerinde durulduğunu düşünüyorum ben

devamlı kolpacı denilmesine evet sinir oluyorum önce gelecek dediğim futbolcu gelmesin he o zaman de kolpacı bilemedin de ama bastan sallıyor deme
Kardes kolpaci demiyorum ben sana ama bu duyum isini yapacaksan hikaye anlatmayacaksin yorum eklemeyeceksin ozgurun yaptigi gibi tek cumle edip susacaksin yok o teklif etti hoca karar vericek monacoyla gorusulcek bunlar hikaye foruma gireceksin bak aynen boyle

Arkadaslar Falcao GALATASARAY'da hayirli olsun diyicen hersey yazili tarihi belli yazdigin belli sonra bu konuyu hic kasimican o adam geldiginde herkes helal ahmet diyecekler
sen 5 dk kada bir tweet atiyorsun ve hepside brezilya dizisi tadinda yazdiklarin dogru bile olsa sayginligin asla olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt