Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
out : diagne, mitroglou

on loan : ozornwafor

in : falcao(samatta), onyekuru, cuellar(josef, esiti)

forvet yedeği kalmıyor ama başka türlü onyekuru'ya yer açamadım. mariano'dan vazgeçmiyorsak babel forveti yedekleyecek isim olabilir.

onyekuru'yu dışarda bırakmak istemiyorum çünkü bu kadro atlet kanat oyuncusu olmadan eksik kalır. onyekuru olmazsa o stilde birisi şart. takım o stil oyuncularla güzel uyum yakaladı son dönemde. ayrıca ligde de bizi rakiplerimize nazaran öne çıkaran yanlarımızdan biri idi hücumdaki atletizm. avrupa'da zaten her takım kadrosunda o profilde oyuncular barındırıyor. bizde olmaması düşünülemez.
mitroglu nası gidiyor
sozlesmesi var bir sene daha

Belki de

Bir sabah ansizin

Uyaniriz yuzumuzu yikar televizyonu acariz

Ali kocun evinin onunden polislerle alinisini izleriz

Kim bilir, yasamadigimiz guzellik degil.
Renkdaş ne zamandır söylüyorum mesajlarım ha burda duruyo, anlamsız aşırı mantıksız. enayi yerine konulmaktan saf yerine konulmaktan sinir oluyorum
Neden biz niye yapmıyoruz madem serbest, biz mi aptalız onlar mı akıllı?
Makedonya milli takımında oynuyomuş zartmış zurtmuş, yahu Ağaoğlu yeminle haklı ozaman Yusuf ve Abdül 40 ar milyon o zaman.
30 gol atmış gol kralı 15 ite kaka satacaz Jailson malı 8 milyon ha
Ozan ve Merih kaç paraya transfer oldu yaşları kaç?
Ozan, Merih, Abdul, Yusuf bunlar son dünya şampiyonu Fransayı yenen takım oyuncuları. Mekedon milli topçusuymuş baha külahımı koyayım ona anlatsınlar

Flamengo, Corinthians deplasmanında ve Cuellar 11 oynuyor.Bu arada fena kadro var Flamengo’da

out : diagne, mitroglou

on loan : ozornwafor

in : falcao(samatta), onyekuru, cuellar(josef, esiti)

forvet yedeği kalmıyor ama başka türlü onyekuru'ya yer açamadım. mariano'dan vazgeçmiyorsak babel forveti yedekleyecek isim olabilir.

onyekuru'yu dışarda bırakmak istemiyorum çünkü bu kadro atlet kanat oyuncusu olmadan eksik kalır. onyekuru olmazsa o stilde birisi şart. takım o stil oyuncularla güzel uyum yakaladı son dönemde. ayrıca ligde de bizi rakiplerimize nazaran öne çıkaran yanlarımızdan biri idi hücumdaki atletizm. avrupa'da zaten her takım kadrosunda o profilde oyuncular barındırıyor. bizde olmaması düşünülemez.
Güzel yakalamissin. Simdi düsündüm de forvete muhtemelen Falcao (o olmazsa Samatta) (kisa boylu forvet), forvet yedegi olarak da Erencan Yardimci (uzun boyle forvet). Mitroglou kalir mi gider mi bilemem. Ama muhtemelen hoca bu yüzden erencan ile bu kadar ilgileniyor.

Valderrama olmuş Valderabla

IMG_20190721_221542.webp
IMG_20190721_221536.webp

Cagne'ye artik gitti gözüyle bakiyorum. Belli ki Monaco önce Andre Silva transferini resmiyete kavusturmak istiyor cünkü dünyada ciddi forvet kitligi var, onunla da anlasmislar, belki yasindan da dolayi cok istiyorlar. Ama sigorta olarak da elimizde Falcao kalsin diyorlardir eger transfer olmazsa.

Cagne ve Andre Silva transferleri resmiyete döküldügü an, Falcao transferi gerceklesir.

Samatta ne durumda bilmiyorum belki sapkadan baska tavsan da cikabilir. Yalniz dikkat ettim, Falcao da Samatta da "kisa" boylu forvet.

Ikisi de kisa olur mu bilemem. Gecen sezon mac sikistiginda uzun Donk ve Maicon'u atmisti hoca forvete.

Bence biri kisa (Falcao veya Samatta), digeri uzun olur (kim acaba?).
Falcao kisa olmasina ragmen kafa toplarinda gayet iyi rdas bayağı iyi hatta

Güzel yakalamissin. Simdi düsündüm de forvete muhtemelen Falcao (o olmazsa Samatta) (kisa boylu forvet), forvet yedegi olarak da Erencan Yardimci (uzun boyle forvet). Mitroglou kalir mi gider mi bilemem. Ama muhtemelen hoca bu yüzden erencan ile bu kadar ilgileniyor.
olumlu yorumlar yazmayın Ekin Amad yapacağı yorumlarla moralinizi bozmak için hazır kıta burda bekliyor

Mitroglunu göz göre göre kiraladık . Şimdi gönder gönderebilirsen
Ondan umutluydum ama bişi olmicak galiba. Hep bunlar sabır sabır zamanımız var bekleyin araştırıyoz falan filan yüzünden oldu. Sezon içinde araştırılır sezon bitince dillenmeden alınır iyi transferler. Fırsat transferlerini beklersin.
Sabır sabır sabır = Diagne + Kostas

emre utkucan'ı foruma davet etsek ya bu yaz. gelmez mi bir konu açsak önerilerimizi yazsak onlar tabii ki biliyordur ancak çok güzel olur böyle bir dayanışma. forum cidden güçlü ve büyük bir kitleye sahip.
denenmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt