Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen, Muriqi benim de aklima geldi ama ilk 11 garantisi sacmaydi medyada dolasan. Lakin suan ki sartlar altinda Muriqi'ye para bayilmak bence mantiksiz olurdu. Erencan simdilik iyi bir izlenim birakti, üzerinde durulmali.Vedat Muriqi bu yüzden istendi diye düşünüyorum. Mitroglou çok özgüvensiz aslında bu işi iyi yapabilecek bi oyuncu ama bizim ligde niye bu kadar pısırık ve etkisiz kaldı anlam veremedim. Beğenmediğim bir futbolcu ama Mitroglou'yu Rize'ye koysan 30 golle gol kralı olurdu mesela.
Hocam herkesin dilinde bu var uzun boylu top indirecek felan ama ben Drogba hariç kafa topu indiren topçu göremedim yani elmander kısmen odaTamam ona lafim yok ama kapanan savunmalar icin bir tane de uzun boylu isteyecektir hoca. Baski kurdugun an veya geriye düstügünde hava toplarini indirecek adamlar lazim.
2019 da bitiyordu 1 sene uzattı diye biliyorum2020 de bitiyor kontratı
adam birde bunu duyum gibi yazmış ve paylaşmış twitter'da ya.he bizde sorun olacaktı
Yok mu yav bilen bi cevap yazsanıza arkadaş heyecan yaptıkArkidişler, süper kupa maçına 5 yaşındaki küçük aslanımla ve hanımla birlikte gitcez, stad eve çok yakın, bu fırsatı kaçırmayalım diyoruz. Yalnız ben pasolig hikayesinden sonra hiç maça gitmedim, bu maça bilet alabilmek için girebilmek için nasıl bir prosedür gerekiyor, bilgilendirirseniz sevinirim.
Zeki Uzundurukan: Diagne satıldı. Falcao transferi bitti. Fred de bitmek
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcaonun uymadığı tek lig premier ligi ki orda falcaonun sakatlığıda etkili oldu ayrıca griund da premier lige pek uydu denilemez.Falcao bize gelirse 25 30 bandında rahat gol atar.25 ten aşağı atacapı her gol için forma alırım sana (uzun süreli sakatlık yaşarsa bu iddaa yok hükmündedir)2019 da bitiyordu 1 sene uzattı diye biliyorum
uzatmadan teklif yapılabilirdi
muhtemelen premier ligde kalmayı tercih edebilir tabi ama bence bizim lige daha uygun bir adam falcaoya gore
Hiç alakası yok. Ali Koç bu işten anlıyor ve uluslararası tecrübelerini kullanıyor.Eljif 18, jailson 8, rodrigues bedelsiz nasil olabiliyor?
Cok basit cunku sike yaptilar
Bu özellikle topcu alamadik sanki hakan sükür'den sonra. Yani tam anlaminda 4x4'lük golcümüz yoktu Drogba haric. Örnegin Elmander cok mücadele ediyordu ama az gol atiyordu forvet icin. Umut Bulut da öyle. Burak desen teknik kapasitesi zayifti.Hocam herkesin dilinde bu var uzun boylu top indirecek felan ama ben Drogba hariç kafa topu indiren topçu göremedim yani elmander kısmen oda
Luyunin olmadigi ve Marcaonun hazir olmadigi bur mactan sonra bunu soylemek tam bir transfer taraftarligidirFalcao yuzunden onyekuruyu unutur olduk. En onemlisi onyekuruyu kiralamak ve 1 tane dos bulmak. Defans hatti da alarm veriyor. Leipzig macinda verilen pozisyonlari gorduk
Yok mu yav bilen bi cevap yazsanıza arkadaş heyecan yaptık
Onye olmayacak gibi... Başka takımlar istiyor...Everton bonservis.Falcao yuzunden onyekuruyu unutur olduk. En onemlisi onyekuruyu kiralamak ve 1 tane dos bulmak. Defans hatti da alarm veriyor. Leipzig macinda verilen pozisyonlari gorduk