Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alacağımız 6 Numara ve Santrafor senenin gidişatını belirler.

Lig’de iş yaparız bir şekilde ama Avrupa için kabız oluruz

İşin güzel yanı

Marcao
Mariano
Luyindama
Seri
Feghouli
Babel
Belhanda

Artık iyi pas yapabiliriz son 2 sezonun aksine. 6 ve alacağımız forvet de buna uygun olursa başarılı oluruz.

Ama lig için Onyekuru şart.

Vedat Muriqi bu yüzden istendi diye düşünüyorum. Mitroglou çok özgüvensiz aslında bu işi iyi yapabilecek bi oyuncu ama bizim ligde niye bu kadar pısırık ve etkisiz kaldı anlam veremedim. Beğenmediğim bir futbolcu ama Mitroglou'yu Rize'ye koysan 30 golle gol kralı olurdu mesela.
Aynen, Muriqi benim de aklima geldi ama ilk 11 garantisi sacmaydi medyada dolasan. Lakin suan ki sartlar altinda Muriqi'ye para bayilmak bence mantiksiz olurdu. Erencan simdilik iyi bir izlenim birakti, üzerinde durulmali.

Mitro'yu hic begenmeyen biriyim ve gelmesini de istememistim. Ha son macta teknik kalitesini gösterdi ama hic mücadele hirs kalmamis gibi adamda. Pandev bundan iyiydi.

valla 6 ya isterse josef denen lavuk gelse santraforda isterse diagne kalsa ama onyekuru mutlaka gelmeli

Tamam ona lafim yok ama kapanan savunmalar icin bir tane de uzun boylu isteyecektir hoca. Baski kurdugun an veya geriye düstügünde hava toplarini indirecek adamlar lazim.
Hocam herkesin dilinde bu var uzun boylu top indirecek felan ama ben Drogba hariç kafa topu indiren topçu göremedim yani elmander kısmen oda

Bu Deniz Türüçün götü iyi kalkti yanliz. Kendini De Bruyne Sane karisimi saniyor medya sayesinde. Yasin Öztekin bile bundan yetenekliydi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Falcao yuzunden onyekuruyu unutur olduk. En onemlisi onyekuruyu kiralamak ve 1 tane dos bulmak. Defans hatti da alarm veriyor. Leipzig macinda verilen pozisyonlari gorduk
[/QUOTE]
Luyunin olmadigi ve Marcaonun hazir olmadigi bur mactan sonra bunu soylemek tam bir transfer taraftarligidir

Arkidişler, süper kupa maçına 5 yaşındaki küçük aslanımla ve hanımla birlikte gitcez, stad eve çok yakın, bu fırsatı kaçırmayalım diyoruz. Yalnız ben pasolig hikayesinden sonra hiç maça gitmedim, bu maça bilet alabilmek için girebilmek için nasıl bir prosedür gerekiyor, bilgilendirirseniz sevinirim.
Yok mu yav bilen bi cevap yazsanıza arkadaş heyecan yaptık

2019 da bitiyordu 1 sene uzattı diye biliyorum
uzatmadan teklif yapılabilirdi
muhtemelen premier ligde kalmayı tercih edebilir tabi ama bence bizim lige daha uygun bir adam falcaoya gore
Falcaonun uymadığı tek lig premier ligi ki orda falcaonun sakatlığıda etkili oldu ayrıca griund da premier lige pek uydu denilemez.Falcao bize gelirse 25 30 bandında rahat gol atar.25 ten aşağı atacapı her gol için forma alırım sana (uzun süreli sakatlık yaşarsa bu iddaa yok hükmündedir)

Hocam herkesin dilinde bu var uzun boylu top indirecek felan ama ben Drogba hariç kafa topu indiren topçu göremedim yani elmander kısmen oda
Bu özellikle topcu alamadik sanki hakan sükür'den sonra. Yani tam anlaminda 4x4'lük golcümüz yoktu Drogba haric. Örnegin Elmander cok mücadele ediyordu ama az gol atiyordu forvet icin. Umut Bulut da öyle. Burak desen teknik kapasitesi zayifti.

Hoca tam anlamiyla istedigi futbolu oynatamiyor, bir yeri dolduruyoruz, diger yer bosaliyor bu sefer.

Falcao yuzunden onyekuruyu unutur olduk. En onemlisi onyekuruyu kiralamak ve 1 tane dos bulmak. Defans hatti da alarm veriyor. Leipzig macinda verilen pozisyonlari gorduk
Luyunin olmadigi ve Marcaonun hazir olmadigi bur mactan sonra bunu soylemek tam bir transfer taraftarligidir
[/QUOTE]
Luyindama ile marcao yanyana oynarkende avrupa maclarinda verdigimiz pozisyonlarida gorduk. Bence defans hatti hala yetersiz 2 side serseri mayin. Benim görüsüm bu

Babel ile onye ayni tarz adamlar degil, onye veya benzeri ozellikte ucan yardiran bir adam mutlaka alinmali
Gecen seneki farkimiz buydu cok kisi farkinda olmasa da

Fernando boslugu mutlaka doldurulmali, tek basina donk’la olacak is degil

Bundan sonra para edebilecek adamlarimizi gommeyelim
Transfer sikesi de olsa eljif’in 18 ettigi yerde diagneyi 25’e elimizi opene verirdik

Diagne satilmadan rahat yok. Uzadı bu iş, bu hafta ici satilmazsa zor satarız artik.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onye olmayacak gibi... Başka takımlar istiyor...Everton bonservis.

Emre olmadı gibi... Başka bir tane hızlı çalım atabilen Kanat almaları şart.

En az 3 iyi kanat olmalı. Gerçi Jimmy de fena değil gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt