- 31 Aralık 2015
- 14.996
- 9.838
- 1.588
Forumda İlk kural ne biliyor musun rengimmerhaba arkadaslar ben erdem yeni üye oldum insallah nöbete uğurlu gelirim güzel transfer haberleri alırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda İlk kural ne biliyor musun rengimmerhaba arkadaslar ben erdem yeni üye oldum insallah nöbete uğurlu gelirim güzel transfer haberleri alırız
falcao avrupada oynamak istiyorum dedi geçen,böyle ergence duyurulardan da vazgecelim olur mu?
Slimaniyi falan gecelim ya diagne+kostas toplamda aldiklari para falcaonun maas8 kadar hadi diagneyi gecelim performans veriyor gecen sene selcuk+eren+kostas icin 6.5 milyon euro para verdik +bonuslar katki 0.Falcao nun maaşını eleştirenlere, gecen sene Slimani kaç para aldı diye sorun arkadaşlar.
Ayrıca belki Slimani de Falcao hayranıdır.
merhaba arkadaslar ben erdem yeni üye oldum insallah nöbete uğurlu gelirim güzel transfer haberleri alırız
nerede diyor en son aspordan ayrılmıstıuğur karakullukçu bir 6 numara duydum ama söylemem diyor.
proje mi?Falcao transferi Seri den daha zor.Mls de istediği paraları verirler mi bilmiyorum ama orda da salary cap olayı vardı sanki.Yalnız adamların farkı transferlerle David Beckham gibi bir marka ilgileniyor ve yeni bir proje içindeler.Falcao da proje takımı gibi şeylerden bahsetmişti.
Hoşgeldin rengim. İzmir'in neresindensin?
[/QUOT konaktayım
inter miami'nin her tarafı proje olsa ne olur.
bu tarzç çıkarımlarla transfer yattı ya da bitti demek yanlış. Adam avrupada devam etmek istiyorum dedi. Çocuklarının okulu için GS tarafı gerekli sunumu ve bilgilendirmeyi yapmış. Açıkçası bence bu saatten sonra Falcao ancak biz istemezsek transfer olmaz. Biz eğer parayı basar alıyoruz dersek o iş biter.
ergence lafını genel anlamda söyledim.herkes böyle.yorum yaparken tabiki beden izin almayacaksın da...her takip olayında gitti bitti mahvolduk diye yorum yapmakta saçma değil mi?ortlaık yangın oluyo her seferindesergen ergence falan amaç ne? benim yorumum bu aniden takip falan atmasından dolayı. yorum yaparken de senden izin almayayım bir zahmet.
Yeni uyelik actim diyeydin daha iyi olurdu zaarmerhaba arkadaslar ben erdem yeni üye oldum insallah nöbete uğurlu gelirim güzel transfer haberleri alırız
nerde hocam
şu asporu kapatayım , onu izleyeyim bari.
emre bol zehirlenmesi geçiriyorum.