Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao nun maaşını eleştirenlere, gecen sene Slimani kaç para aldı diye sorun arkadaşlar.
Ayrıca belki Slimani de Falcao hayranıdır.
Slimaniyi falan gecelim ya diagne+kostas toplamda aldiklari para falcaonun maas8 kadar hadi diagneyi gecelim performans veriyor gecen sene selcuk+eren+kostas icin 6.5 milyon euro para verdik +bonuslar katki 0.
Para konusu gereksiz muhabbet kirliligi kaliteli 1 adama verice sorun oluyor 3tane vasifsiza 2-2 dagitirsan az oluyor.

Eşi ne kadar bastırsa da Falcao 2022 dünya kupasınad oynamak istiyor. Bunun için de önündeki tek tercih biziz. İstediği kulübü takip edebilir bence hemen düşmeyin

Falcao transferi Seri den daha zor.Mls de istediği paraları verirler mi bilmiyorum ama orda da salary cap olayı vardı sanki.Yalnız adamların farkı transferlerle David Beckham gibi bir marka ilgileniyor ve yeni bir proje içindeler.Falcao da proje takımı gibi şeylerden bahsetmişti.
proje mi?
ne projesi olacakmış mls takımının?
giderse para ve sosyal hayat için gider, diğer yıldızların gittiği gibi bu kadar basit.

Falcao ihtimali an itibariyle %8e düştü.

Nakamba Aston Villaya gitmek icin antrenmanlara cikmiyormus

böyle topculari sevmem

inter miami'nin her tarafı proje olsa ne olur.

bu tarzç çıkarımlarla transfer yattı ya da bitti demek yanlış. Adam avrupada devam etmek istiyorum dedi. Çocuklarının okulu için GS tarafı gerekli sunumu ve bilgilendirmeyi yapmış. Açıkçası bence bu saatten sonra Falcao ancak biz istemezsek transfer olmaz. Biz eğer parayı basar alıyoruz dersek o iş biter.

inter miami diye takım ismimi olur ya...
proje daha başlamadan bitmiş...

sergen ergence falan amaç ne? benim yorumum bu aniden takip falan atmasından dolayı. yorum yaparken de senden izin almayayım bir zahmet.
ergence lafını genel anlamda söyledim.herkes böyle.yorum yaparken tabiki beden izin almayacaksın da...her takip olayında gitti bitti mahvolduk diye yorum yapmakta saçma değil mi?ortlaık yangın oluyo her seferinde

"'Falcao; "Kariyerime Avrupa'da devam etmeyi düşünüyorum"."

adam bunu dedi bikaç gün önce.bunun derdinde olalım,takip atınca gitti mevzulaırnın degil.gercek bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt