Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Vasfiiiiiiiiiiiiii cabuk yeni nobet ac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 Haziran haberi.falcoa beckham'ın kulübüne gidior sanırsam, Falcao espera fichar por el Inter Miami al finalizar su contrato con el Mónaco | Miami Despierta
ergence lafını genel anlamda söyledim.herkes böyle.yorum yaparken tabiki beden izin almayacaksın da...her takip olayında gitti bitti mahvolduk diye yorum yapmakta saçma değil mi?ortlaık yangın oluyo her seferinde
"'Falcao; "Kariyerime Avrupa'da devam etmeyi düşünüyorum"."
adam bunu dedi bikaç gün önce.bunun derdinde olalım,takip atınca gitti mevzulaırnın degil.gercek bu
seriyi aldık aynı mevkinin oyuncusu değil mi belhanda satılırsa belki olur benceBari Banega yı alalım yav o kadar bekledik.
30 hazirandaki haber o galiba ,ilgileniyolar dogru.ama avrupada kalacagım dedi 3 gün öncefalcoa beckham'ın kulübüne gidior sanırsam, Falcao espera fichar por el Inter Miami al finalizar su contrato con el Mónaco | Miami Despierta
Bangeya 7-8 vereceksek hiiç uğraşmaya gerek yok... Kaliteli diye ona ses etme buna laf etme yaş ortalamamız çok yükseldi... Bu yaşta adam alıyorsak babel-falcao gibi bonservissiz olması lazım veya cüzi bir bonservis... İleride para edecek oyuncumuz kalmıyor yaşlı futbolcuları topluyoruz seneye sırf bu yüzden marcaonun satılacağını düşünüyorum ..
o yaya toure bu falcao.hala avrupada yapacagı seyler var.yaya toure bitmişti,tabiki çine gider.kıyaslamam bile.falcao 3 sezonda müthiş bi gol rakamına ulaştı.yaya toure çöpe döndü son dönemde.falcao 3 gün önce avrupada kalacagım derken,bir takiple maimiye gideceği gibi bi çıkarımı yapacak biri degilim.4 gün önce öyle olabilir ama bugun 11M teklif ederler yıllık kalkar gider . yaya toure asla çin'e gitmem derken çin 2.liginde gitti şuan bildiğim kadarıyla. adamlarla yanyana falan değil kimse yani nolacağını bilemeyiz.
beni alıntılayıp söylediğin zaman ben üstüme alınırım , ve bence futbolcular böyle şeyler yapar arada bazen pazarlıkta maaşını arttırmak için bazen cidden gideceği için.
Cuellar-Seriseriyi aldık aynı mevkinin oyuncusu değil mi belhanda satılırsa belki olur bence
Ben belhandayi beğeniyorum aslında ama 8 numara adamın mevkisi ikinci forvet felan oynayamaz...
adam avrupada birkaç sene daha kalcam dedifalcoa beckham'ın kulübüne gidior sanırsam, Falcao espera fichar por el Inter Miami al finalizar su contrato con el Mónaco | Miami Despierta