Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada storynin cevirisi yazildigi gibi mi? Kisa birsey yazmis sanki

ergence lafını genel anlamda söyledim.herkes böyle.yorum yaparken tabiki beden izin almayacaksın da...her takip olayında gitti bitti mahvolduk diye yorum yapmakta saçma değil mi?ortlaık yangın oluyo her seferinde

"'Falcao; "Kariyerime Avrupa'da devam etmeyi düşünüyorum"."

adam bunu dedi bikaç gün önce.bunun derdinde olalım,takip atınca gitti mevzulaırnın degil.gercek bu

4 gün önce öyle olabilir ama bugun 11M teklif ederler yıllık kalkar gider . yaya toure asla çin'e gitmem derken çin 2.liginde gitti şuan bildiğim kadarıyla. adamlarla yanyana falan değil kimse yani nolacağını bilemeyiz.

beni alıntılayıp söylediğin zaman ben üstüme alınırım , ve bence futbolcular böyle şeyler yapar arada bazen pazarlıkta maaşını arttırmak için bazen cidden gideceği için.

Bangeya 7-8 vereceksek hiiç uğraşmaya gerek yok... Kaliteli diye ona ses etme buna laf etme yaş ortalamamız çok yükseldi... Bu yaşta adam alıyorsak babel-falcao gibi bonservissiz olması lazım veya cüzi bir bonservis... İleride para edecek oyuncumuz kalmıyor yaşlı futbolcuları topluyoruz seneye sırf bu yüzden marcaonun satılacağını düşünüyorum ..

Bunlar tam bir çakal..25 yaşında canavar gibi orta saha oyuncusu oliver torresi 12 milyona aldılar. banegayı 7,8 milyona iteklemeye çalışıyorlar.Nkuku gibi bir adam 12 milyona gitti leipzige..Her türlü geri dönüşü olan adamlar.Yıllık ücretleride banega gibi oyunculardan daha az olur.Yapacaksın eksik olan mevkilere seri gibi kaliteli kiralık oyuncular.Gelen bonservis paralarını basacaksın bu tarz genç isimlere..
Ama başımızdakilerde iş yok. dünyada başka oyuncu yok sanki her transfer dönemi bir kaç oyuncu etrafında saplanıp kalıyorlar.

4 gün önce öyle olabilir ama bugun 11M teklif ederler yıllık kalkar gider . yaya toure asla çin'e gitmem derken çin 2.liginde gitti şuan bildiğim kadarıyla. adamlarla yanyana falan değil kimse yani nolacağını bilemeyiz.

beni alıntılayıp söylediğin zaman ben üstüme alınırım , ve bence futbolcular böyle şeyler yapar arada bazen pazarlıkta maaşını arttırmak için bazen cidden gideceği için.
o yaya toure bu falcao.hala avrupada yapacagı seyler var.yaya toure bitmişti,tabiki çine gider.kıyaslamam bile.falcao 3 sezonda müthiş bi gol rakamına ulaştı.yaya toure çöpe döndü son dönemde.falcao 3 gün önce avrupada kalacagım derken,bir takiple maimiye gideceği gibi bi çıkarımı yapacak biri degilim.

nasıl yani 3 gün önce avrupada kalcam dedi diye amerikadan gelen 20m teklifi red mi edecek falcao bu mudur yani herif belki beckham maaşı yükseltsin diye yaptı o açıklamayı
yahut her gün bilgi mi veriyor bugün de kararımı değiştirmedim avrupada kalıyorum diye ne anlatıyonuz siz

Ben belhandayi beğeniyorum aslında ama 8 numara adamın mevkisi ikinci forvet felan oynayamaz...

görüşüne saygılıyım renktaş fakat bence beğenme..Galatasaray daha iyilerini bulur.
6-8-10 hiç farketmez..Genel olarak Galatasarayın menfeati için eğerki teklif varsa ivedilikle elden çıkartmak şart.Hatta elden çıkartmak için menagerleri devreye sokmak lazım.

Diagne ve belhanda satılması gerekir banega olması için burada herkes bence hem fikir.Lakin bizim diagne satışından pek umudumuz yokken belhandayı satmayı nasıl becereceğiz? Onlar gidecek de banega gelecek de çok uzar bence bu süreç.Bayramdan sonraya sarkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt