Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuş kadar beyniyle laf sokacak yaa..Yaptığımız yorumun altına mantıklı bir yorum yapacak çap olmadığı için böyle takılıyor iştee.Bu forumda daha çok bunlardan.

belhandayı savunarak kalmasını isteyerek sorsan Galatasarayı bizden daha çok düşünüyorlar. dünyadan bi haber adamalar.
Kim daha çok düşünüyor acaba Galatasarayı..
Neden hakaret ediyorsun? Hakaret etmeden konuşamıyor musun? Catlasaniz da patlasaniz da Fatih hoca belhandayi tutmak istiyor takımda.

diagne ve kostas yolcu bu açık açık görülüyor.
demek ki 2 forvet alacağız.
samatta'yı kesin aldırır hoca çok istiyor belli.

Beyler bu arada Monaco özerk bir bölge olduğu için yabancı futbolculara vergi verme zorunluluğu yokmuş

Yani Falcao vergisiz alıyor o parayı

yav kardeşim gitti mi dedik ? olasılıklar üzerinden konuşuyoruz ? seni takibe bile almamış sen güneş gazetesinin haberine göre geldi mi diyorsun? MLS kulüpleriyle yarışamazsın biz de olasılıklar üzerine konuşuyoruz.2015 de gördük her gün ağladınız ibrahimoviç diye pandevle oynadık
ne alaka yahu bu? diyosunki karısı amerikayı istiyor ilkin.ben de sordum nerde bu açıklama diye?yok.çünkü falcaonun son açıklamasında karım amerikayı istiyor diye bi açıklaması yok.ha bulursan okuyalım.beni takibe almaması ne ya?ayrıca güneş gazetesi ne alaka?falcao haberlerini yabancı basın yaptı.ona göre konusuyoruz.olmayan haberlere göre ve uyduruk durumlara göre konusulmuyo falcao.ibrahimovic 2015 yazında konusuldu,tek bi yabancı kaynak bile yoktu.pandev de 2014 yazında geldi bu arada : ))) aglamamızı iyi takip etmişssin.ahahaha neyse iyi forumlar

Merhabalar gençler..
Adminler sağolsun Marcao'ya R harfini L yazdık güya hakaret ettik diye 3 gün MYC yedik. Kendi forumumuzda afedersin şey gibi kaldık anladınız siz onu.
İnsanları forumdan bu yüzden soğutuyorsunuz ne küfür ettik ne bişey yaptık bu kadar ağır yaptırımın sebebi nedir?
2010'dan beri forumda üyeyim ben siz kime neyin otoritesini kuruyorsunuz? Bu kadar küçük bişeye böyle ağır yaptırım yapmak size , foruma ve üyelerine ne kazandırıyor? siz kimsiniz de beni renkdaşlarımdan mahrum bırakıyorsunuz.???
Yakında 10-15 tane burnundan kıl aldırmayan saçma esprilerle kendi aranızda like atacağınız bir mecra yapacaksınız bu forumu..!!!

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yine çamur at izi kalsın vakası

buna benzer 2 mesajınız daha bulunmakta

download (4).png

ve hakkınızda adminler tarafından değil üyeler tarafından yapılmış 5 rapor dosyası oluşturulmuş

download (7).png

download (8).png

görüldüğü gibi sizden daha eski üyelerde yazamıyor hatta moderasyonun çoğuyla arası iyi olmasına rağmen

Ceza veriliyor diye doya doya ...handa yazamiyorum diye kac aydir kurdeşen oldum. Oyuncularimiza karsi yapilan bu tarz kelime oyunlarını hakli olarak cezalandırıyorlar.

Son düzenleme:
Emre Mor bonservissiz gelemeyeceği için transfer uzadı.

o yaya toure bu falcao.hala avrupada yapacagı seyler var.yaya toure bitmişti,tabiki çine gider.kıyaslamam bile.falcao 3 sezonda müthiş bi gol rakamına ulaştı.yaya toure çöpe döndü son dönemde.falcao 3 gün önce avrupada kalacagım derken,bir takiple maimiye gideceği gibi bi çıkarımı yapacak biri degilim.

ben güvenmiyorum , ben yapabilecek biriyim.

Falcao'nun yıllık vergisiz aldığı para 9 milyon avroymuş

Bize 3-4 e gelmez kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt