Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelebilir ama durum o kadar basit degil.

Falcao evet iyi para aliyor ama son senesi Monaco'da, yani seneye bu parayi alamayacak.

O bakimdan yasli oyuncular genelde baska bir yere transfer olup 2-3 yillik kontrat alma derdine girerler. Hem 3 yil daha bir yerde oynarim diye ama 3 yil daha garanti gelirim de olur diye.

Simdi 1 yil Monaco : 8-9 milyon euro (tam rakami bilmiyorum)
Mesela simdi bize transfer olsa: 3 yil x 4.5 milyon Euro = 13.5 milyon euro.

Falcao sunu dusunur, ben bu parayi baska nerede alabilirim?

Peki takımında 1 yıl daha kalıp o parayı alıp ayrılması daha mantıklı değil mi ? :D

Beyler bu İnter Miami önümüzdeki sene MLS'de oynayacak. Yani ilk maçı martta. Falcao'nun oraya şimdiden gitmesi yalandır. Benim tahminim bu yönde
Evet arkadaşımız guzel bir anektod yakalamış. Falcaonun ekibimize katilma ihtimali tekrardan yükseldi.

Herkesle afedersin t..k geçiliyor biz bir Malc..o yazdık diye ceza yedik bide 3 gün vermiş beyenfiler masası.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Selçuk'a hakaret etmiştim daha fazla yemiştim galiba. Birde hakemin biri katletmişti maçı 3 puan gitmişti hakeme ve futbola küfür ettiğim için sağlam bi ceza yemiştim orada da. Böyle şeyler forumdan soğutuyor tabi orası ayrı ama yapacak birşey yok

Ben yangın yapmıyorum gelir veya gelmez Fatih hoca bilir.Ama burda sanki bizdeymiş gibi konuşanlar başka takımla adı anılınca kıyamet koparanları al

Ben takip ettiğim kadarıyla çocuklarının eğitimi için amerikada yaşamak istiyor diye bir haber okudum ve burada paylaştım son açıklamasında söyledi diye belirtmedim.Haberi veya yazanı bulursam atacağım bulamazsam editleyeceğim.''Kulübü takibe almış diye oraya mı gidecek hahahah '' diye mesaj atmışsın ya diyorum ki senin kulübünü oyuncunu takibe almış mı?Falcao haberini ilk türk basını yazdı ve sonra yabancı basından lequipe haberi verdi.Senin hocan Falcao'yu yalanlamadı mı?Gülüyoruz bu tür haberlere diye.Biz de burada olasılıklar üzerinde konuşuyoruz.Falcao gelmezse yangın yapacak insanlar değiliz.Önemli olan hemen B planına geçebilmek.

Bu arada 50-60 gün boyunca ibrahimoviç konuşuldu editler yapıldı ve 1 eylül de pandevi aldık.Sezon olarak 2014-2015 sezonu yaz transfer döneminde.
ben 2014 yazında ibrahmoviçin konusuldugunu hatırlamıyorum.1 ay boyunca balotelli konusuldu.ünal aysal yalanladı.sonra welbeck konusuldu.yine sonuc cıkmadı.pandevin 2014 yazında geldiğini söyledim zaten.ama bu mühim değil.falcaoya gelecek olursak hasan şaşın açıklamalaırnı ilk günden beri ciddiye almadım.çünkü fatih terim değil o ve lequipe yaptı diye biliyorum ilk gerçek haberi.biizm medya önemsiz.lequipe son haberlerinde de yine bize yer veriyo,falcao haberlerinde.yine söylüyorum,daha 3 gün önce avrupada oynamaya devam edeceğim diyen bi adam mlsye gitmez.ama olasılıklar konuuslur tabi

Falcao ne kadar iyi topçu olursa olsun inanılmaz paralar konuşulan rakamlar

Unal basgan drogbayi getirdiginde hic para hesabi yapmiyordun

Adamin instada followeri bile Gs+fb+bjk toplamindan fazla :)

Drogba herturlu parasini cikardi falcaoda cikarir

Asil zarari tariklardan ahmetlerden yaptik biz

Peki takımında 1 yıl daha kalıp o parayı alıp ayrılması daha mantıklı değil mi ? :D
Seneye 34 olan bir futbolcu icin cazip tekliflerin gelmesi cok az ihtimal. Evet tabiki onu da yapabilir, ama bu durumda Monaco'nun tutumu da onemli. Simdi adamlar gozden cikardiysa yedek kalmayi kabul edebilecek mi Falcao?

Yedek kalip o parayi almak cok guzel diyebiliriz ama seneye daha kimse almaz onu o vakit. Simdi yine belirle bir noktaya kadar ucret konusunda pazarlik yapabilir. Yani Falcao'nun paradan ziyade artik kariyerinin son yillarini nerede ve nasil gecirmek istegine bagli.

Dün Nevzattı galiba Klüp Eğitim kurumları hakkında rapor gönderdi Falcoya gibi bir şey dedi.

Ya bu arada Monaco'da kalırsa ve kaldığı süre zarfında maaşını İnter Miami üstlenirse :(
Bu senaryonun miami icin mantigi yok. Falcaonun mayısa kadar monacoda kalip 9milyonu alması ve haziranda miamiye geçmesi daha olası bir senaryo olur..

Inter miami bombos bi proje

Americada futbol izlenmiyor

Izleyenlerde tek meksikali at hirsizlari

Orda kar yapmadan spor kulubu isletilmez

inter miami ilgilenen kulüpler arasında bunu 3 gün önce tancredi palmeri denen kolpacı söyledi zaten.ama en önemlisi lequipenin sürekli Galatasaray'dan falcao haberlerinde bahsetmesi.bu en önemli gösterge şu an.

ha bana sorarsanız ben samattayı bekliyorum ama falcaoya da hayır diyemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt