Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unal basgan drogbayi getirdiginde hic para hesabi yapmiyordun

Adamin instada followeri bile Gs+fb+bjk toplamindan fazla :)

Drogba herturlu parasini cikardi falcaoda cikarir

Asil zarari tariklardan ahmetlerden yaptik biz

Genç olsa sıkıntı değilde RVP gibi olursa ne yapacağız ?

onyekuru gelecek belki de ama qounas da yoklanmalı napoliden

Yanlış anlama öyle olacak diye demiyorum.Ama söz konusu bizim transfer olunca herşey mümkün oluyor.Öyle de bahtsız bir kulübüz transferde
Önümüzdeki sezon iddialı kadro kurmak istiyorlar bu doğru ama daha 8 ay var o yüzden bence değişik olaylar dönecek gibime geliyor.

valla bir oyuncu adı çıktıktan sonra 3 gün içinde resmi açıklama gelmediyse olmuyor arkadaş bu yönetimde. Hiç duymadığımız adam 1 günde duyumu düşüp diğer akşamına bitiyor mesela.

Arkadaşlar yeri burası mı bilemedim ama başakşehir tek ön eleme mi yoksa 2 ön eleme mi oynayacak bilen var mı?

Falcao transferini çözecek tek adam Ahmet Bulut olur bence.Keza Banega içinde aynısını düşünüyorum
arkadaslar falcao ve samatta olmazsa diagneyi satınca 10 milyon euro civarı bize gelip iş yapabilecek forvetler kimler mesela siz olsanız kimi alırdınız yani

Falcao ne kadar iyi topçu olursa olsun inanılmaz paralar konuşulan rakamlar

6 milyon avroya geldigini dusunursek 38 milyon turk lirası gibi bir rakam cıkıyor ortaya. Bonusları da muhakkak vardır bunun.

3 yıllık istiyormuş bir de. Son vurgununu yapıyor herhalde. Sonra ulkesinde oynamak istedigi takımda ucretsiz de oynar.

Buyuk futbolcular buyuk maclari kazandirir bu kadar net

Bizim nasil kupa sansimiz varsa
Şikecilerinde derbi sansi var

Derbileri kazanmak istiyorsak buyuk topculara ihtiyac var

Biz melo sino drogba gibi topculari alinca derbilerde nasil tokatlamistik bunlari :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt