Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_6107.webp

kasımpaşa maçını izle bir sergi ondan sonra karar ver Okan için
ilk cıktıgında cok iyi oynayan,potansiyeli olan okanı 1 maç yüzünden gömeyim mi yani?kötü bi sezon geçirdi bursayla.bizden 6 gol yiyen ve iyi kaleci oldugunu bildiğim altaya da laf edeyim o zaman

Üzerime istihbarat atin

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Allah finalde real madrid şansı versin.ulan 98 finali de bal,2000 finalini izledim.o da öyle...valencia hakim oyuna ve iyi oynamıs valencia ama sinsi bi gol ardından,kaleci hatasıyla 1 gol daha ve sonra kontratakta 1 gol daha.real alıyor kupayı

ilk cıktıgında cok iyi oynayan,potansiyeli olan okanı 1 maç yüzünden gömeyim mi yani?kötü bi sezon geçirdi bursayla.bizden 6 gol yiyen ve iyi kaleci oldugunu bildiğim altaya da laf edeyim o zaman
okanın çok ekstra işler yaptığı bir maç hiç olmadı istanbulspordaki gibi oynarsa iş yapar
ama bursadaki gibi oynarsa olmaz

Seri gelmiş ya daha ne banegası. bu luyindama varken gidip stopere 10 milyon vermeye benziyor. banega bizim ihtiyacımız olan bir adam değil artık

muhasebeci arkadaşlar diye dalga geçmek istemiyorum zira siz de aşık olduğunuz klubü düşünüyorsunuz ama geçen seneye bakıyorum Selçuk 4m mitroğlu 3m Diagne 2.5m 3 kazmaya 10milyon ödedik ve batmadık. Falcaoya 5-6 verince mi batıyoruz? Tamam süper dönemi değil ama 2 sene de iş yapar en azından heyecan veren bir oyuncumuz olur. 30m lik Seri’yi kiraladık gazı 2 gün sürmedi. Messi Rodaldo İbrahimoviç olmayabilir ama Falcao da Falcaodur ben izlemek istiyorum

Ben de şu olaya kızıyorum.. Neden yanlış örnekler gösterilerek başka yanlışlara yelken açalım.. Dünyanın hiçbir yerinde geçen yılki selçuk'a 1 milyondan fazla para veren çıkmazdı biz 3.5 verdiysek o bizim eşekliğimiz..
33lük falcaoya yıllık 6-7 verilmez unutun bu işi bu adam drogba değil ibra değil rooney değil..
Şu yaşa gelmiş kariyeri Atm ve Monaco'dan ibaret İngiltere macerasını gördük işte..

Falcao bizim ligin çok üstünde bir isim futbolculuğuna zerre laf etmiyorum ama bahsi geçen paralar verilmemeli asla..

Madem sponsor falan girecek devreye boşta gül gibi Brahimi vardı ona gömeydik parayı en azından 20 milyon euro piyasası olan bir oyuncumuz olurdu adam Arabistan'a gidiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt