Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.416
- 24.526
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her hafta size Galatasaraylılığımı ispatlayamam işine bakBu bildigin antu kafasi, modlar aramizda kus var
2-3 kez raporladım bunu. Halen yazabiliyor çok enteresan.Bu bildigin antu kafasi, modlar aramizda kus var
ilk cıktıgında cok iyi oynayan,potansiyeli olan okanı 1 maç yüzünden gömeyim mi yani?kötü bi sezon geçirdi bursayla.bizden 6 gol yiyen ve iyi kaleci oldugunu bildiğim altaya da laf edeyim o zamankasımpaşa maçını izle bir sergi ondan sonra karar ver Okan için
Mustafa bana kompleksin mi var senin zorun ne seninFener malı
2-3 kez raporladım bunu. Halen yazabiliyor çok enteresan.
TRANSFER - Sevilla, orta saha oyuncusu Nemanja Gudelj'i kadrosuna kattı.
TRANSFER - Gazişehir FK, Senegalli stoper Papy Djilobodji'yi kadrosuna kattı. Le Mundo
okanın çok ekstra işler yaptığı bir maç hiç olmadı istanbulspordaki gibi oynarsa iş yaparilk cıktıgında cok iyi oynayan,potansiyeli olan okanı 1 maç yüzünden gömeyim mi yani?kötü bi sezon geçirdi bursayla.bizden 6 gol yiyen ve iyi kaleci oldugunu bildiğim altaya da laf edeyim o zaman
Beyin sarsintisi ve kalca problemleri dikkat cekici
Üzerime istihbarat atin
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
belhanda out banega in deriz inşallah,bide seriyle ikisinin arkasına bir canavar tamamdır.Banega HO diyebilirmiyiz o zaman?
muhasebeci arkadaşlar diye dalga geçmek istemiyorum zira siz de aşık olduğunuz klubü düşünüyorsunuz ama geçen seneye bakıyorum Selçuk 4m mitroğlu 3m Diagne 2.5m 3 kazmaya 10milyon ödedik ve batmadık. Falcaoya 5-6 verince mi batıyoruz? Tamam süper dönemi değil ama 2 sene de iş yapar en azından heyecan veren bir oyuncumuz olur. 30m lik Seri’yi kiraladık gazı 2 gün sürmedi. Messi Rodaldo İbrahimoviç olmayabilir ama Falcao da Falcaodur ben izlemek istiyorum
Gerilim veriyorum ben kaçtırKardesim kactir denk geliyorum. Şl nasil 29 gun sonra basliyor?? Benim bildigim grup kuralari 30-31agustosta cekiliyor ilk maclarda 9ayın 2 haftasi baslicak, yani en az bi 50 gunu var şl ilk macina...