Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyum paylaşmak istedim bilgilendirmek adına, kulağıma geldiği için menajerlerden sürekli yazmıyorum zaten foruma uzun zamandır üye olduğum halde. Eğer cezalık bir durum varsa kusura bakmayın iyi geceler

sigara yakalım mı kaliteli 6 numara için:cigara:

Yüreğimin ucunda asılı bir efkar
Ne halimden anlar ne aman dinler
Benden daha kara değil bilirim
Üstüme yağar geceler

Baharımı sen alıp gittin benden
Güneş yalnız senin şehrinde
Bir başka bahara göç etti kuşlar
Ben hala aynı mevsimde

1563835054539.png

1563834951690.png

Diye devam etmiş. Sonra da diyecek ki kabul etmediler. Neden çünkü buna da 1,2 m teklif etmişizdir. :D Bu da aklınca gizem yaratıyor işte alıcısı bol nasılsa prime devam.

ingiliz kulupleri kiralama için öyle paraya çok bakmazlar.ndiaye seri örneği ama fred gelmez

Duyum paylaşmak istedim bilgilendirmek adına, kulağıma geldiği için menajerlerden sürekli yazmıyorum zaten foruma uzun zamandır üye olduğum halde. Eğer cezalık bir durum varsa kusura bakmayın iyi geceler
Konudan atmam gerek o vakit. Kaynaksiz duyum veremezsin. Önce yonetimden onay alip sonra paylasilir bu bilgiler. Kusura bakma.

Guardiola 1 bu Monchi 2 nedir bu Kellerden cektigimiz Guardiolada Denayeri vermemek icin kicini yirtti it Kellerden nefret ettirdiniz ulan

tesekkur ederiz. Forum yonetimiyle ozelden iletisim kurup nasil bilgiye ulastigini bildirirsen sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt