Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
Kim yazdı bunu hacı?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim yazdı bunu hacı?

Bu bir dilek mi yoksa kaynaksiz duyum mu veriyorsun?...
Morgan 2 m kiralama 13 opsiyon
Freeeeeddd ismi geçiyor laaaaaaaan
Yav Fatih terim sana laf edenin ağzına tukuruyum. Nice vizyonlu adam geldi boktan adamlara milyon eurolar döktü gitti vizyon getirdin bee
Kimden duyduğunu söyle ceza yeme demi.Kaynak benim umarım cezalıyken arkamdan haklıydı adam demezsiniz

Diye devam etmiş. Sonra da diyecek ki kabul etmediler. Neden çünkü buna da 1,2 m teklif etmişizdir.Bu da aklınca gizem yaratıyor işte alıcısı bol nasılsa prime devam.
Konudan atmam gerek o vakit. Kaynaksiz duyum veremezsin. Önce yonetimden onay alip sonra paylasilir bu bilgiler. Kusura bakma.Duyum paylaşmak istedim bilgilendirmek adına, kulağıma geldiği için menajerlerden sürekli yazmıyorum zaten foruma uzun zamandır üye olduğum halde. Eğer cezalık bir durum varsa kusura bakmayın iyi geceler
Erik Gerits Genkin genel menajeri renktaşBu Genkin hocasi sabah saatlerinde Erik Girets di nasil birden degisti. Bu arada bizim Gerets degil tabiki
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Alper sende duyumcu dedektörü mü var yav hemen yetişiyosunKonudan atmam gerek o vakit. Kaynaksiz duyum veremezsin. Önce yonetimden onay alip sonra paylasilir bu bilgiler. Kusura bakma.
Duyum paylaşmak istedim bilgilendirmek adına, kulağıma geldiği için menajerlerden sürekli yazmıyorum zaten foruma uzun zamandır üye olduğum halde. Eğer cezalık bir durum varsa kusura bakmayın iyi geceler
Gelmesin zatenFred gelmez