Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
31170029_10155499769452944_2097486586542292992_n.jpg

maxresdefault.jpg

bu skov lar neden transfer yapamadı bir takıma o kadar potansiyelli oyuncular ...

skovları hiç tanımam öyle bir anlatıldı ki forumda yeminle reale barcaya giderler dedim sene sonu öyle bir izlenim edindim... Bizle falan ismi geçince inanamadım robert skovun en son İtalyadan vasat bir takımla adı geçiyordu zaten onun yaşı da 24 tü sanırım diğer olsen daha gençmiş..

Aynen. Bedava falan diyorlar ama bu transfer bize en az 20milyona patlar, belki daha fazla. Ama sanirim baska secenegimiz de yok. Yine soyup sogana cevirecekler bizi.

Aslinda Seri ve Melo gibi kiralik topcu bulsak en iyisi.

katilmiyorum, Falcao gelirse 2 sene forvet aramazsin, seneyede eger Samatta gelmezse onun ayarinda bir golcu alabilirsin hatta devre arasi olabilir. Yani scout forvet.

Seneye, orta saha ve bekler degisecektir.

Fatih Terim, gelecek sezon orta sahada bir 6, iki de 8 numarayla oynama planları yaparken tecrübeli teknik adamın bu üçlü tandemi Wanyama Seri Benaga ile kurmak istiyor. Bu bağlamda Banega transferinde mutlu sona ulaşılırsa Belhanda ile yollar ayrılacak. (Akşam)

skovları hiç tanımam öyle bir anlatıldı ki forumda yeminle reale barcaya giderler dedim sene sonu öyle bir izlenim edindim... Bizle falan ismi geçince inanamadım robert skovun en son İtalyadan vasat bir takımla adı geçiyordu zaten onun yaşı da 24 tü sanırım diğer olsen daha gençmiş..
Genç olanı için 5 milyon alınabilir bir riskti sanki

33lük Türkiye ligi gol kralını 6ya sattık diye sövüyoruz adamların aynı yaştaki Falcao gibi bir markayı bedavaya bırakmaları ı bekliyoruz.. Bu işte yok mu bir tezat hadi yıllık maaşı yüzünden Monaco gönderdi diyelim bu adamın veya menajerinin sağlam imza parası almaması tuhaf olur zaten.. falcaoya 7-8 gibi uçuk ücret verilmesine karşıyım iyi para yedireceğiz getirebilmek için
Bir kere Arap ligleri farkli. Adamlara para harcamak sorun olmuyor.
2 Biz istesek Gomis'i satmak zorunda degildik.
3 Monaco zaten forvet aldi ve mecburen satacak. Oynatmayacagi adama bosuna 9 milyon vermezler.

Falcao, Galatasaray'dan 3 yıllık sözleşme ve yıllık 6 milyon euro maaş istedi. İmaj hakları ve bonus talepleri de olan golcü futbolcunun istekleri Galatasaray tarafından kabul edildi. (DİRECTV Sports - FutbolArena)

çok şükür bugünde aldık Falcao yu takımda 15 falcao oldu

katilmiyorum, Falcao gelirse 2 sene forvet aramazsin, seneyede eger Samatta gelmezse onun ayarinda bir golcu alabilirsin hatta devre arasi olabilir. Yani scout forvet.

Seneye, orta saha ve bekler degisecektir.
Plan, proje, program maalesef sifir bizde.

Donk bile "GS'yi 3 kelime ile tanimlar misin" sorusuna "kaos" diye cevap vermisti :)

Falcao, Galatasaray'dan 3 yıllık sözleşme ve yıllık 6 milyon euro maaş istedi. İmaj hakları ve bonus talepleri de olan golcü futbolcunun istekleri Galatasaray tarafından kabul edildi. (DİRECTV Sports - FutbolArena)

çok şükür bugünde aldık Falcao yu takımda 15 falcao oldu
Her gün dilim dilim haber sunuyorlar millete. Tam bir gazetecilik taktigi (dogru veya yanlis bilgiler mi bilemem).

''Southampton, Galatasaraylı forvet Mbaye Diagne için Brighton'a rakip olmaya hazır, ancak 12 milyon poundluk fiyat etiketi onları durduruyor..''

1563868722662.png

1563868758518.webp

Aynen. Bedava falan diyorlar ama bu transfer bize en az 20milyona patlar, belki daha fazla. Ama sanirim baska secenegimiz de yok. Yine soyup sogana cevirecekler bizi.

Aslinda Seri ve Melo gibi kiralik topcu bulsak en iyisi.

fenerin kruseye ödediği parayı görünce bonservissiz falcao neler ister dedim zaten..ama dediğin gibi cagneye falan kalmaktansa maliyetli de olsa falcaoyla çok daha iyi bir takım oluruz..

Aklımın bir köşesinde hep brahimi kaldı bonservissizdi arabistana gidiyormuş böyle bir çılgınlığı keşke onun için yapsaydık en azından 28 yaşında 20 milyonluk bir topçumuz olurdu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt