- 20 Mayıs 2011
- 23.399
- 10.367
- 1.873
İbrahimovic ile Balotelli'nin alakası yok. Balotelli ise gelirse Diagne'nin bir tık üstü katkı verir.
Balotelli gerçekten bu ligde Diagne'den bir tık fazla katkı verecek oyuncu mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbrahimovic ile Balotelli'nin alakası yok. Balotelli ise gelirse Diagne'nin bir tık üstü katkı verir.
![]()
![]()
bu skov lar neden transfer yapamadı bir takıma o kadar potansiyelli oyuncular ...
Aynen. Bedava falan diyorlar ama bu transfer bize en az 20milyona patlar, belki daha fazla. Ama sanirim baska secenegimiz de yok. Yine soyup sogana cevirecekler bizi.
Aslinda Seri ve Melo gibi kiralik topcu bulsak en iyisi.
Balotelli baya kaliteli oyuncu katkı da verir ama canı isteyinceBalotelli gerçekten bu ligde Diagne'den bir tık fazla katkı verecek oyuncu mu?
Balotelli baya kaliteli oyuncu katkı da verir ama canı isteyincebol bol kart falan görür
Genç olanı için 5 milyon alınabilir bir riskti sankiskovları hiç tanımam öyle bir anlatıldı ki forumda yeminle reale barcaya giderler dedim sene sonu öyle bir izlenim edindim... Bizle falan ismi geçince inanamadım robert skovun en son İtalyadan vasat bir takımla adı geçiyordu zaten onun yaşı da 24 tü sanırım diğer olsen daha gençmiş..
Bir kere Arap ligleri farkli. Adamlara para harcamak sorun olmuyor.33lük Türkiye ligi gol kralını 6ya sattık diye sövüyoruz adamların aynı yaştaki Falcao gibi bir markayı bedavaya bırakmaları ı bekliyoruz.. Bu işte yok mu bir tezat hadi yıllık maaşı yüzünden Monaco gönderdi diyelim bu adamın veya menajerinin sağlam imza parası almaması tuhaf olur zaten.. falcaoya 7-8 gibi uçuk ücret verilmesine karşıyım iyi para yedireceğiz getirebilmek için
Plan, proje, program maalesef sifir bizde.katilmiyorum, Falcao gelirse 2 sene forvet aramazsin, seneyede eger Samatta gelmezse onun ayarinda bir golcu alabilirsin hatta devre arasi olabilir. Yani scout forvet.
Seneye, orta saha ve bekler degisecektir.
transfer Galatasarayımız için elzem ama forumumuz için daha bi elzem olacak
Her gün dilim dilim haber sunuyorlar millete. Tam bir gazetecilik taktigi (dogru veya yanlis bilgiler mi bilemem).Falcao, Galatasaray'dan 3 yıllık sözleşme ve yıllık 6 milyon euro maaş istedi. İmaj hakları ve bonus talepleri de olan golcü futbolcunun istekleri Galatasaray tarafından kabul edildi. (DİRECTV Sports - FutbolArena)
çok şükür bugünde aldık Falcao yu takımda 15 falcao oldu
Aynen. Bedava falan diyorlar ama bu transfer bize en az 20milyona patlar, belki daha fazla. Ama sanirim baska secenegimiz de yok. Yine soyup sogana cevirecekler bizi.
Aslinda Seri ve Melo gibi kiralik topcu bulsak en iyisi.
REİS YAKMIŞ BE...
''Southampton, Galatasaraylı forvet Mbaye Diagne için Brighton'a rakip olmaya hazır, ancak 12 milyon poundluk fiyat etiketi onları durduruyor..''
Ekli dosyayı görüntüle 51990
Ekli dosyayı görüntüle 51992