Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.842
- 43.829
- 3.888
Ne yani, ben guvenilmez miyim?
öyle birşey demedim fark ettiysen benim için nötürsün renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yani, ben guvenilmez miyim?
Turkiyedemisin? Ben alirim ama benimkinide Amerikaya bana yollarsan.
Övgü dizdiğin Özgür,Levent abiye yalancı dedi bil istedim
Fener sevilladan bi ön libero kiralamış
fernando h.oFener sevilladan bi ön libero kiralamış
Zenci bi çocuk geçen sene lilleden almış sevilla. Amadoulu bişey adı
Bekliyoruz Halil Bey bu forumun sizler gibi güvenilir renkdaşlarımıza çok ihtiyacı var .Ne yani, ben guvenilmez miyim?
Evet, dogrulattim fakat eksik bilgi. Yonetimden 1 kisi daha orada fakat isim veremem.Arkadaslar, Levent'in mesajini 5 dakika icinde dogrulatmaya calisacagim.
kesin mesadır.Fener sevilladan bi ön libero kiralamış
Evet, dogrulattim fakat eksik bilgi. Yonetimden 1 kisi daha orada fakat isim veremem.
Levent'in söylediği sefer haberleri dogrulatmaya gerek duyulmayan bilgilerdir, 2. bir kişiye dogrulatilmasina gerek yoktur, teşekkürler saygılar..Arkadaslar, Levent'in mesajini 5 dakika icinde dogrulatmaya calisacagim.
Bunlar iyice ön libero manyağı oldular.Fener sevilladan bi ön libero kiralamış
Dediğini görsem uyarı da bulunurdum emin ol bu ağır bir itham.. Aralarında bir sürtüşme oldu ama işin aslı astarını tam olarak bilmiyorum hala .. Bir banega mevzuu vardı senin açığa çıkardığın o kısmı biliyorum sadece
Levent Bey kendisi bu konuda misafirken de takip ettiğim bir bireydi Ertem Şener'den kalır yanı yok açıkçası verdiği bilgiler ya eksik oluyor ya da tam tersi bir akıbetle sonuçlanıyor bilmem sizde katılırmısınız Halil bey bu öngörüme ?Evet, dogrulattim fakat eksik bilgi. Yonetimden 1 kisi daha orada fakat isim veremem.