Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici, Merih Demiral'ı isteyen Milan'a yanıtını iletti; "Merih Demiral'ı göndermeyi düşünmüyoruz, Daniele Rugani'yi verelim."

Övgü dizdiğin Özgür,Levent abiye yalancı dedi bil istedim

Dediğini görsem uyarı da bulunurdum emin ol bu ağır bir itham.. Aralarında bir sürtüşme oldu ama işin aslı astarını tam olarak bilmiyorum hala .. Bir banega mevzuu vardı senin açığa çıkardığın o kısmı biliyorum sadece

Dediğini görsem uyarı da bulunurdum emin ol bu ağır bir itham.. Aralarında bir sürtüşme oldu ama işin aslı astarını tam olarak bilmiyorum hala .. Bir banega mevzuu vardı senin açığa çıkardığın o kısmı biliyorum sadece

Banega kısmı değil

Levent abi Ozornwafor gelmeyecek demişti.Kaynağını sormuştuk Özgür demişti

Sonra Özgür'de Levent abiye sana böyle bir mesaj attığımı kanıtla demişti.O günden sonra Levent abiden bir mesaj görmedim

Ozornwafor şuan bizim topçumuz olduğu gerçeğine değinmiyorum bile.Levent abi forumda seviliyor ama şu duyum işlerine karışmasa daha iyi olacak bence,yine de kendi tercihidir

Evet, dogrulattim fakat eksik bilgi. Yonetimden 1 kisi daha orada fakat isim veremem.
Levent Bey kendisi bu konuda misafirken de takip ettiğim bir bireydi Ertem Şener'den kalır yanı yok açıkçası verdiği bilgiler ya eksik oluyor ya da tam tersi bir akıbetle sonuçlanıyor bilmem sizde katılırmısınız Halil bey bu öngörüme ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt