Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu dönemde en azından yönetimin bir yazılı açıklama yapması lazım
Ortada çok yalan yanlış bilgi var
Ne diyecekler? Hasan çıktı Falcao ile ilgilenmiyoruz dedi ertesi hafta gündem tamamen Falcao.

Yönetim şu an hiçbir şey diyemez. Ortada bilgi falan da yok, bir kesim temennilerini dile getirirken diğer kesim de şu ya da bu sebeple duyum paylaşıyor. İnanmak inanmamak sana kalmış.
Yönetim ne desin ki? İlgileniyoruz dese bi türlü ilgilenmiyoruz dese bi türlü

İnin twittera. Şunun gibi hesapları mıhlıyoruz biraz çalışın stres atın

Valla Diagne durumu ile ilgili açıklama yapilabilir.Ben bu konuda çok karamsarim.Sabki yönetimin tek planı bu adamın satışı ve bu satışla ilgili bir tane bile somut bilgi yok.

Hatırlatayım çin de transfer sezonu bu hafta bitiyor

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla Diagne durumu ile ilgili açıklama yapilabilir.Ben bu konuda çok karamsarim.Sabki yönetimin tek planı bu adamın satışı ve bu satışla ilgili bir tane bile somut bilgi yok.

Hatırlatayım çin de transfer sezonu bu hafta bitiyor

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamı "düşen haberlere göre" araplara satıyoruz. Çinliler popüler ya da ses getirecek bir transfer olmazsa zaten bizim istediğimiz ücretleri vermezler

En az 25 milyon pound

qgEcDZ.jpeg
Nolacadı ya. Yok öyle beleşe adam vermek

E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barcelona’nın genç yeteneği Xavi Simons kulübe veda etti!
Barcelona'nın altyapısından yetişen ve geleceğin yıldız adayı olarak görülen genç yetenek Xavi Simons sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak takıma veda ettiğini açıkladı. Barcelona'nın yıllardır yatırım yaptığı ve takımın geleceği olarak görülen Simons'un bu vedası kulüpte şok etkisi yarattı.

1563891266742.webp

Barça altyapısında yetişen Simons, kulübün gelecek vadeden yıldızlarından biri olarak görülüyordu ancak 16 yaşındaki futbolcu, İspanyol devinden ayrılacağını açıkladı.
Hollandalı genç yetenek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Barcelona’ya veda etti.

Football Espana’da yer alan habere göre Simons’ın menajeri Mino Raiola ile Katalan kulübü arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası oyuncunun takımdan ayrılmasına karar verildi.
Hollandalı genç yıldız adayının şimdi yeni bir macera için Fransız devi Paris Saint-Germain’in yolunu tutacağı konuşuluyor.

Eyüp Yıldız ne kadar güvenilir bilmiyorum, Wanyama gelse daha iyi olur.

Ama benim duyumcum Şınaydırlayn diyor.

Yeni geldim beyler bütün gün giremedim. Ne oldu? Bu heyecan nerden geliyor?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Vay vay vayyyy bu nedir yahu aynen renkdaş haydin bakalım arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt