Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodrigues transferinde şok!.

Federasyon Hukuk Danışmanı Khaled Al-Quawaiz, bu transferin kamu fonlarının israf edilmesi olarak değerlendirilmesi gerektiğini söylemişti..Quawaiz, resmi makamların ceza vermesi gerektiğini belirterek, bu konudaki problemleri, şöyle dile getirdi;. "Al İttihad, Rodrigues'i 10 milyon euroya, yaklaşık (42 milyon Suudi Riyali) tutarında, henüz 6 ay önce transfer etmişti..Şimdi bu oyuncuyu nasıl ücretsiz gönderirsiniz ve maaşının %60'ına yakın kısmını karşılarsınız!.

Rodrigues'in eski başkanı Anamar bin Abdullah Al-Haili'den cevap geldi. Al Haili, Rodrigues'in Fenerbahçe'ye bedelsiz kiralanmadığını belirtti.. Sezonluk 2.5 milyon euro kiralama bedeliyle Fenerbahçe'ye verildiğini ve ücretin 2 sezon sonunda 'Zorunlu satın alma opsiyonu' olarak Fenerbahçe tarafından ödeneceğini bildirdi.. Ayrıca oyuncunun sezonluk ücretinin yüzde 60'ının Al İttihad tarafından ödeneceği iddialarını da yalanlayan Al Haili, "Tüm ücreti F.Bahçe ödeyecek" dedi.. (fotomaç)

fb nin transfer başarısı böyle olur işte

Tottenham'ın yıldız orta saha oyuncusu Victor Wanyama, hakkında çıkan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gideceği iddiaları hakkında konuştu. ESPN'e açıklamalarda bulunan Wanyama, ''Haftaya Tottenham'a dönüp antrenmanlara katılacağım. Hakkımda transfer spekülasyonları çıkması doğaldır. Transfer döneminde böyle haberler her zaman çıkar ama ben bir yere gitmiyorum.'' ifadelerini kullanarak transfer söylentilerine son noktayı koydu.. (fotomaç)

Bu forumda bilgi/duyum veren insanlar neden şeytan taşlıyor gibi taşlanır birisi açıklayabilir mi lütfen? Zaten bir kaç kişi var altı üstü derdiniz nedir?
3 tane mesajı olan kolpa show'lardan bahsetmiyorum tabi ki. Onlar linç edilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt