Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde bazı üyeler var özellikle bir tanesi.Tartışma ortamı yaratmak için iki tartışmaya meyilli tarafıda provake ediyor.1 ona like atıyor bir öbürüne.1 bir tarafa haklısın diyor bir öbür tarafa.Sonra oooo kavga çıktı diyor.Admin veya mod hesap sorunca da ağlıyor çocuk gibi.

Bana dememiştir pm den mevzuyu çözmüştük
Aydın sen değilsin. Başka bir mevzu sebebi ile kalkmış 20 yaşındaki genç bir kardeşimiz taşak geçiyor. Kusura bakmayın makaraya eyvallah ama taşak geçilmesine müsaade etmem.

Yok Sertancım bitti. Bugün itibari ile bilgi işinin defterini dürdüm. Açıktan yazmam artık belki sevdiğim bir kaç kişi ile paylaşabilirim.
Suç forum yönetimin kaç sene oldu hala bu değerli üyelere çözüm bulunamadı şeref aydın özgür ayten ve siz buradaki artık ergenlere mi diyim kuşlara mı diyim yem edilmesine müsade ediyor

SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

u 17 gollerini gösteriyolardı.daha önce de övdüm,ismini verdim.göktan ışılak bu sezon 14 gol attı.asistlerinden 7 tanesini GS tvde izledim 10 dk önce.muhtemelen 14 gol 11 asist yaptı bu sezon...

herşeyden önemlisi çok hırslı ve mücadeleci bi ortasaha.ve cok teknik,çalım yetenegi oldukça iyi,cezasahasına girip cıkıyo,son vuruslar iyi,ara pasları iyi...yani fatih hocaya erencanı söyleyenler bu cocugu nasıl söylemez....bugun 17 yasına bastı.

erencana attırdıgı goller de var.acıkcası belki de mustafa kapıdan ve atalaydan önce formayı alacak.bu cocuk olur.sırf hırs ve azminden ötürü önde hepsinden.

yıllardır aradıgımız yerli ortasaha.

Birde bazı üyeler var özellikle bir tanesi.Tartışma ortamı yaratmak için iki tartışmaya meyilli tarafıda provake ediyor.1 ona like atıyor bir öbürüne.1 bir tarafa haklısın diyor bir öbür tarafa.Sonra oooo kavga çıktı diyor.Admin veya mod hesap sorunca da ağlıyor çocuk gibi.
İsim ver, milletin arkasından konuşma.

u 17 gollerini gösteriyolardı.daha önce de övdüm,ismini verdim.göktan ışılak bu sezon 14 gol attı.asistlerinden 7 tanesini GS tvde izledim 10 dk önce.muhtemelen 14 gol 11 asist yaptı bu sezon...

herşeyden önemlisi çok hırslı ve mücadeleci bi ortasaha.ve cok teknik,çalım yetenegi oldukça iyi,cezasahasına girip cıkıyo,son vuruslar iyi,ara pasları iyi...yani fatih hocaya erencanı söyleyenler bu cocugu nasıl söylemez....bugun 17 yasına bastı.

erencana attırdıgı goller de var.acıkcası belki de mustafa kapıdan ve atalaydan önce formayı alacak.bu cocuk olur.sırf hırs ve azminden ötürü önde hepsinden.

yıllardır aradıgımız yerli ortasaha.
şu altyapıdan oyunculara bir analiz kasta paylasalım sergio
duygusal davranmayalım ama

Olayın Aydın Aslan ile bir ilgisi yok. Aydınla biz tartışacak düzeye gelmeyiz. Onun derdi zaten benimle değil, başka bir isimle derdi var. Bahsettiğim hiç ortalıkta görünmeyen üyelerin birden bire bitivermesi, biz bir şey yazdığımız zaman katılmayın foruma, her daim katılın. Vallahi billahi sözüm söz dediğim gibi en ufak bir bilgi paylaşırsam cümle alem dedim.
Levent abi dediğin gibi foruma hiç uğramayan üyeler sana sallıyor ama senin en büyük hatan bu kişileri kâle alıp cevap vermen. Neden bu kişilere prim veriyorsun cidden anlamıyorum. Seni zaten bilen biliyor yeni üyelere neden kendini açıklamak zorunda hissediyorsun görmezden gel geç. Onlar yüzünden bizleri cezalandırma derim.

————Wanyama

—Belhanda———Seri

Feg————-Falcao———-Babel

A274BD4F-BEF8-41EB-8DD8-DAC79BC86925.gif

Olayın Aydın Aslan ile bir ilgisi yok. Aydınla biz tartışacak düzeye gelmeyiz. Onun derdi zaten benimle değil, başka bir isimle derdi var. Bahsettiğim hiç ortalıkta görünmeyen üyelerin birden bire bitivermesi, biz bir şey yazdığımız zaman katılmayın foruma, her daim katılın. Vallahi billahi sözüm söz dediğim gibi en ufak bir bilgi paylaşırsam cümle alem dedim.
Yahu abi kaç yaşındasın 20 yaşındaki çocuğu ciddiye alıp sinirleniyorsun (ben dahil)

Fb alsın bunu 4m€ vermeye falan hiç gerek yok bence
Erol Bedir: "Deniz Türüç'ün Galatasaray veya Fenerbahçe ile anlaşmasını bekliyoruz. Onun anlaşığı takımla biz anlaşırız. F.Bahçe, Eljif Elmas'ı sattı, bizi arayabilirler. G.Saray da görüşmek için Mbaye Diagne'nin satışını bekliyor. Mensah ve Deniz Türüç'ü birlikte satmayacağız."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt