Onur Belgin
Kırmızı Üye
- 8 Nisan 2009
- 1.612
- 85
- 1.318
Samattayı 7 ye alıp 15 e sayabiliriz zarar etmeyiz. En kötü aldığına satabilirsin. Falcao kötü oynadığı zaman göndermekten imkansız. Adam 6 m alıyor. Bizim planlamamız 2 yıl olmamalı. En az 4 yıllık sözleşmeler ve kadrolar yapmalıyızki başarı gelsin. Falcoyu al 2 sene sonra jubile yaplarla sonuç alamayızBizim ekonomimizi düzeltecek olan şey oyuncu alıp satmak değil. Altyapı da en önemli faktör değil. EN önemli faktör düzenli şampiyon olup şampüyonlar ligine katılmak. 3 sene üst üste şampiyonlar ligine katılsak, bak sadece katılsak diyorum 2.tur ya da çeyrek demiyorum gelen paranın haddi hesabı olmaz.
Samattayı 10a alıp hangi kulübe 30a satmayı planlıyoruz? Biz neden bu kadar romantik takılıyoruz anlamıyorum. Gerçekler var. Gerçek şu ki bizim ligimiz izlenen, talep edilen bir lig değil. Belçika, Hollanda ligleri bile bizim önümüzde. Realist olmakta fayda var. Önümüzdeki 3-5 yıl boyunca bizim herhangi bi oyuncumuzu CL'de ya da başka bir uluslararası platformda oynamadan parlatmamız, düzgün transferlerle uçuk fiyatlara satmamız imkansız.