Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle söyleyeyim ki her sene cl ye gitmek iyi bir gelir kapısı. Bu konuda haklısın. Al sat konusunda da kısmen haklısın. Elif örneği vermeyeceğim ama zamanın yönetimi akıl sahibi olsaydı bir Ribery den çok büyük bir kazanç sağlayabilirdik. Emre mor da da aynı şekilde kazanç sağlanabilir. Bu tabi ki zamanla olacak bir durum. Öncelikle Avrupa'yı buranın yetenek avcısı bir ülke ve geliştirici bir ülke olduğunu ikna etmen gerekiyor. Bunun için de bir yerden başlanılmalı. Burada en büyük sorunumuz sömürgeci bir devlet olmamamız. Portekizliler güney Amerika'dan İstedikleri oyuncuları getiriyor, Fransız ve Belçika lılar da Afrika dan... Bunlarla birlikte kendi vatandaşlarını da geliştiriyorlar. Alt yapıdaki forma savaşı da büyük çünkü...

Ayrıca alt yapıdan 6 ayda 11 milyonluk Ozan satışı ve Trabzonun 1.5 senedeki Yusuf ve Abdülkadir değerlerinin artışı bir örnektir. Buna ileride Dorukhan'ı da ekeleyeceğimize şüpheniz olmasın... Önemli olan bir şekilde cesaret edip başlayabilmek.

Bu konuda Galatasaray gibi büyük takımların böyle genç oyunculara yer vermesi şampiyonluk ve Avrupa için riskli olur deniliyorsa Bayern modeli uygulanabilir. Bu durumda yetenekli genç oyuncuları önceden ikna edip sözleşme sonlarında takıma katmak gerekir. Bu durumda da lig takımlarının belli bir seviyede olması gerekiyor. Bu yüzden bu daha zor bir çözüm yolu...

Ben buna karşı değilim. Ama Falcao gibi bir isim üzerinden "yine batarız" muhabbeti yanlış. Avrupa'yı ikna etmek, izlenmek, takip edilmek bugünün değil hatta önümüzdeki 2-3 yılın bile ötesinde.Yayıncın bile kaçmaya çalışırken tüm olayı 33 yaşında adam almayalım kime satacaz diyerek yıkmak mantıksız.
Getirdiler Cicinho'yu, Robinho'yu Sivas'a harcadığından fazla kazandı Sivas. Getirirsin Kagawa'yı, Nagatomo'yu Uzakdoğuda pazarın olur. Global düşünmek zorundayız. Ticaret hacmini geliştirmek zorundayız. Ozan uluslararası platformda oynadı değerini katladı, bizim bu platformlarda kalıcı olmamız lazım. Kaldıkça da Falcao gibi özel oyunculara kotamız olur.

Maliyetine göre seçim yaparım. Takıma ikisi de lazım normal şartlarda.

İkisi de pahalı oluyor aslına bakarsan

Samatta bonservis fazla
Falcao maaş

İkisi de maliyet altında ezilebilir messi bile gelse bile ezilir hatta o kadar söyliyim sağımız solumuz hiç belli olmaz bizim.

Nereye çıkıyor fazlasıyla yahu ? Kulüp bir yandan borç eritmeye çalışıyor farkında mısınız ? Ligde şampiyonluğu almak için yıllık 7 milyon alacak forvete lüzum yok. Ayrıca sezona daha girmeden kadrolar üzerinden ezbere yorum yapmak doğru değil , 2008'deki şampiyonluğu ve kadroları hatırlayın en basitinden.
2008'i de hatırlıyorum, yıllık 6 milyon verilen Gomis'in getirdiği şampiyonluğu da. Üstelik o Gomis de bize gelmeden önce "hasta, ölür bu, yaşlı, kime satıcaz" deniliyordu. Satıldığında da "nasıl satılır, zam yapsaydınız, iş bilmezler" gib bi ton laf söylendi. Bir klasiktir bu takımda, kör ölür badem gözlü olur.

forvet falcao yedegi eren derdiyok olacakmıs gibi davranılyo.falcao da gelir,samatta da.sadece falcao tasıyamaz 3 kulvarda bizi.Galatasaray takımının 3 forveti olmak zorunda.

samatta kiralık-opsiyonlu gelcek zaten,gelirse.peşin 10 milyon verecekmişiz gibi samatta gelmez diyosunuz.

hoca mitroglunu gönderir.sadece falcao ile nasıl geçecek acaba sezon,ben mi oynayacagım?

Kulüpler birliği ve bein sports acil toplantıya girmiş.
ligdeki rekabetin canlı kalması amacıyla falcao’nun attığı gollerin yarım sayılması konusunu görüşüyorlarmış.

Burak Bozdağ
@aburakbozdag
·
1 sa
Sonuca bağlarsak oyuncu ile yillik 5.5 milyon euro'ya anlaşıldı.1.65 milyonluk kısmını sponsor tahsis edecek.monaco da maasindan dolayı oyuncu gitsin istiyor.odeme planı ve teminatlarda sorun olmazsa bugün yarın kap gelir.buradan dönme ihtimali yok gibi.

En mantıklı maliyet bu gibi bakacağız artık. Eğer maliyeti bu şekilde ise gayet makul ki bu şekilde bekliyorum 7 milyon direk verileceğini hiç düşünmüyorum ama Cl gruptan çıkma ve şampiyonluk bonusu vardır. Bunlarla 7 oluyor olabilir.

Falcao 2 yılda 2 tane Cl maçı alsa kendi parasını çıkarıyor, ekstra bi maç kazandırsa artı haneye yazar. Ne bu tantana anlamıyorum
Bende bu lafı anlamıyorum ş. L maçı alınca parası çıkıyor. Bu adamdan bizim kadroda 15 e yakın var hangisinin parası çıkacak. Ekonomi yapmak değilim amacım ama reel düşünmek gerek. Bizde isteriz 100 e ronalduyu alsak ama futbol artık futbol değil işletmedir. Ekonomide bu işin en önemli yeridir.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt