Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.237
- 51.241
- 3.683
Bi de korkmuyorum falan diyo.Falcao geldiğinde neler yapacaklarBJK'nin kadrosu en iyi kadro diyor yaSamatta'yı övüyor da youtube'dan 3dk izlemiştir. (samattayi asla kötülemiyorum)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi de korkmuyorum falan diyo.Falcao geldiğinde neler yapacaklarBJK'nin kadrosu en iyi kadro diyor yaSamatta'yı övüyor da youtube'dan 3dk izlemiştir. (samattayi asla kötülemiyorum)
Arkadasım cahilsin kabul et. 3 hanelere çıkmıs diyorsun. Gelirlerine bakta öle konus. Senin senelik forma sponsorun 5 m €. 3 haneli dediğin kulunlerin sponsoru 50 m € larda. Yayın geliri seninkinin en az 10 katı. Bilde konus kardeş. İşine bak
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu değil mi Galatasaraya banega değil atiba tarzı skorer bir orta saha lazım diyen dallamaOkan koc samatta 2-3 sene sonra nerelerde olacak hep beraber görecegiz diyo 30 yasindaki nerelere gidecek bende merak ettim
Aaaa Emir Sato gelmiş!!!falcao 50 yaşında olsa bile türk ligini uykudan kalktığı haliyle süpürecek nitelikte bir adam, ki söylendiği gibi burak yılmazdan bile genç.
bence esas şampiyonlar ligi için gerekiyor , kaç paraysa vereceksin. sonuç olarak onun sana kazandıracağı soyut somut herşey kendi ücretini epey aşar çünkü.
sa kadir,
pepe emotionlar nezaman gelir.
sakin kalmazsanız konudan atılacaksınız emre bey sakin olunuzKonuşma uslubuna dikkat etmediğin için beyinsiz olduğunu vurgulayarak sözlerime başlayım.
Beyizsiz herif 3 haneli transfermi yapalım diyoruz biz
1. Sınıf forvet izlemek istiyorsan o maaşı vereceksin diyorum
Falcao bu yaşında üçgen vücut geziyor kendine bakıyor . Tutmama ihtimali olmayan kalite bir transfer
O zaman onların 100 bin kere 6222Küfüre değecek bile adam değiller boşver renktaş
Sen ilk yorumuna ve uslubuna bak benden daha gerizekalı Arkadas. Neyse kapat sen kendi kendine konusabilirsin.Konuşma uslubuna dikkat etmediğin için beyinsiz olduğunu vurgulayarak sözlerime başlayım.
Beyizsiz herif 3 haneli transfermi yapalım diyoruz biz
1. Sınıf forvet izlemek istiyorsan o maaşı vereceksin diyorum
Falcao bu yaşında üçgen vücut geziyor kendine bakıyor . Tutmama ihtimali olmayan kalite bir transfer
Adam bize düdük diyor cahil diyor nasıl sakin olacağız recep beysakin kalmazsanız konudan atılacaksınız emre bey sakin olunuz
Kusura bakma ozaman ama samatta ile jovic kiyaslamasini anlamadim digeri 21 yasinda kendini 15 yasinda tanitacak degildi yaSamatta 26. Bak orada cümleyi bitirip nokta koymuşum virgül ile devam etmemişim.
Anladigim kadariyla forumda bir tek benim duyumcum yok![]()
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sen kendi yazdığına bak sen ne biçim karaktersin ya.Adam bize düdük diyor cahil diyor nasıl sakin olacağız recep bey