Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadasım cahilsin kabul et. 3 hanelere çıkmıs diyorsun. Gelirlerine bakta öle konus. Senin senelik forma sponsorun 5 m €. 3 haneli dediğin kulunlerin sponsoru 50 m € larda. Yayın geliri seninkinin en az 10 katı. Bilde konus kardeş. İşine bak

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konuşma uslubuna dikkat etmediğin için beyinsiz olduğunu vurgulayarak sözlerime başlayım.
Beyizsiz herif 3 haneli transfermi yapalım diyoruz biz
1. Sınıf forvet izlemek istiyorsan o maaşı vereceksin diyorum
Falcao bu yaşında üçgen vücut geziyor kendine bakıyor . Tutmama ihtimali olmayan kalite bir transfer

falcao 50 yaşında olsa bile türk ligini uykudan kalktığı haliyle süpürecek nitelikte bir adam, ki söylendiği gibi burak yılmazdan bile genç.

bence esas şampiyonlar ligi için gerekiyor , kaç paraysa vereceksin. sonuç olarak onun sana kazandıracağı soyut somut herşey kendi ücretini epey aşar çünkü.
Aaaa Emir Sato gelmiş!!!

Konuşma uslubuna dikkat etmediğin için beyinsiz olduğunu vurgulayarak sözlerime başlayım.
Falcao bu yaşında üçgen vücut geziyor kendine bakıyor . Tutmama ihtimali olmayan kalite bir transfer
sakin kalmazsanız konudan atılacaksınız emre bey sakin olunuz

Sen ilk yorumuna ve uslubuna bak benden daha gerizekalı Arkadas. Neyse kapat sen kendi kendine konusabilirsin.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan koç eğer falcao bjkye gelecek olsa programa soyunup çıkar, bjk dünyanın en büyük transferini yapıyor, bu transferde emeği olan herkesi öpüyorum tek tek alınlarından der vs. vs.
Aksini kimse idda etmez heralde..

Şu an programda kendini kesecek nerdeyse, ouwwwwww gelmesin çok para, sakatlığı iyi araştırılsın, yönetim böyle maliyetle almasın diyor..

O kadar eminler ki Falcao gelirse ortalığı dağıtacagindan.. inşallah müspet sonuçlanır şu transfer.

Falcao evet maliyetli, gel gelelim bunların çıldırması , falcao salladıkça iç geçirmeleri, o gözlerindeki kıskançlığı görmek paha biçilemez..

Samatta'yi sadece youtube'dan izledim canlı olarak bi Beşiktaş maçını biliyorum oyuncunun. Aboubakar'dan daha teknik değil daha seri, daha hareketli, pozisyon almasi daha iyi. Ama teknik açıdan baktığımda Aboubakar daha iyi bence o konuda

şöyle forum kitlense bir süre giremesem girdiğimde 10 12 sayfa atlasa mesajlara bakmadan direk Tekbir getiririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt