Göktürkhan ÇİL
Sarı Üye
- 7 Ağustos 2014
- 714
- 582
- 1.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle her yanlis haber icin cikip resmi siteden aciklama mi yapsinlar?Kusura bakma da geç kaldılar, her gün herkes kanallarda bunu konuşuyorken susup izlersen sonuçlarına katlanırsın.Hasan yalanladı eyvallah da siteden yapacağın tek açıklama ile bıçak gibi kesilirdi hepsi.
Hoca istemez nedir ya.Teknik Direktör mü,muhasebeci mi bu adam.Falcao'ya vermeyelim de artan parayı da hiç etsinler,yesinler.Adam kendisini kanıtlamış markalaşmış taş gibi topçu.Marka satın alıyorsan külfeti olacak elbette.
Bruma ile ilgili Psv'de belki de 3 senelik scout raporları mevcut. Bizde oynadığı dönemden beri istiyorlar. Kötü bir Leipzig macerasına rağmen o yatırımı da yaptılar demek ki bir şeyler görülmüş ve kendilerine uyacağı fikrindeler. Bruma da hırslı bir isim. Sistemin çarklarından biri ol demek yerine oyunun merkezine onu koyarsan başka bir şey oynar. Onu oynadığında da bir tur EPL kesinlikle yapar.
Yönetim becerememiş olsa Süleyman'a söylerdi bence o daha yakın sanki. Rodop olumlu konuştu bugün.
Çökelim rengim Porto ve Benfica gormeden! Marcao etkisi yaratabilir
Oyle her yanlis haber icin cikip resmi siteden aciklama mi yapsinlar?
Kendin soyluyorsun Hasan Sas yalanladi. Demek ki maliyetini sordular, fazla gelince geri adim attilar. Yalanlayan kim? Fatih hoca'nin yardimcisi ve her transfer toplantisinda yer alan kisi.
Sosyal medya'da bir kac hesap Falcao ile ilgili salladilar, herkes gaza geldi.
Çok kızmıştık, küfürler havada uçuştu, lakin çok şükür kısa süre sonrası iş hal olmuştuGalatasaraya yakin misin
Evime yakinim
Ooo f.off kufurler
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Işine gelen haberi verince "Ali Naci bu donem iyi tutturuyor"
Işinize gelmeyen haberi verince "Ali Naci'ye guvenmiyorum, bir sey bilmiyor"
ha?
Direk Sergen'i mentionlasaydın.
Lafim sadece ona degil, diger arkadaslara da.
ben ali naciye guvenmiyorum ya da bişey bilmiyor demedim cogu vakit.diyorumki yeni bilgisi yok.haftalardır ali naciden haber tasınıyor.aynı seyleri söylüyor.diagne giderse-falcao vs.bunu göremeyecek veya anlayamayacak kadar aptal olamaz kimse
ya tasınan haberleri forum unutuyo ya da saçmalıyo herkes.adam yine aynı seyleri söylemiş hala bişey cıkarılmaya calısılyo acıklamalardan.
"Işine gelince boyle"
Neyse iyi forumlar sergi
Torna tesfiye bölümü
2 forveti de son dakika aldık 2 forveti de istemiyodu hoca alan pato tetteh alınamadı mecbur kaldıkKılı kırk yardığımız için Mitroglu gibi birine 1 bucuk yıllığına 4 milyon bayıldık